OWRPG - Utilitar - Vâlcea - Lucrari 2017 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Utilitar
  • Judetul: Vâlcea

Descriere

OWRPG este, după cum reiese și din nume, un joc de tip Open Word (ceea ce înseamnă că jucătorul are o întreagă lume la dispoziție pentru a o explora) Role Playing Game (adică jucătorul intră în rolul unui personaj). În OWRPG, jucătorul intră în pielea lui Oliver, un tânăr recrutat de către armata regală, care a fost trimis la Garnizoana Furtunii. Acesta trebuie să își demonstreze curajul și aptitudinile prin misiunile din joc, prin sistemul de luptă și nu numai. Atenția, dexteritatea și percepția jucătorului sunt puse la încercare non-stop pe durata jocului. Jucătorul poate salva progresul dacă dorește să ia o pauză, iar acesta poate reveni mai târziu și continua de unde a rămas, fără a pierde progresul.

Tehnologii

Jocul este creat în motorul Unreal Engine 4.16.2. Funcționalitatea jocului a fost creată de noi folosind C++ și Blueprints din Unreal Engine. Povestea jocului este creată de către noi, cât și descrierea fiecărui personaj în parte. O parte din modele 3D apartin Infinity Blades, marcă Unreal Engine, free to use (adică fără drepturi de autor).

Cerinte sistem

Cerințe de sistem recomandate: Procesor-Intel Core i3 2100. Memorie RAM-4 GB. Placă video-GTX 560. Sistem de operare-orice versiune de Windows, 32 / 64 biți. Jocul poate rula și pe specificații mai puțin performante, dar experiența jucătorului poate fi relativ scăzută.

Realizatori

Mihnea Zotica

  • Scoala: Colegiul National Mircea Cel Batran
  • Clasa: 11
  • Judet: Vâlcea
  • Oras: Rm.Valcea

Screenshots

Salut!

Poți pune link-ul de Github?

Mulțumesc.

Salut,

Poți declara te rog ce asseturi folosești ? ( De pe asset store, open source tot felul de siteuri chinezești sau tutoriale )

Mersi.


O parte?