Penguin Typing Program - Soft - Bucuresti - 2011 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Soft
  • Homepage:
  • Judetul: Bucuresti

Descriere

Program Educational Pentru Dactilografiere

Tehnologii

C#

Cerinte sistem

Nu are.

Realizatori

Asman Gabriel

  • Scoala: Liceul Teoretic ALexandru Ioan Cuza
  • Clasa: X!
  • Judet: Bucuresti

Screenshots

La teste se folosesc distance metrice? De exemplu daca trebuia sa scriu “mama are mere” si eu din greseala scriu “mama are nere” unde n este foarte aproape de m pe tastatura qwerty . Ar trebui sa ma depuncteze destul de putin decat daca as fi scris “mama are qere” Sau daca uit o litera “mama are ere”.?

gigaevil

La teste se folosesc distance metrice?... de exemplu daca trebuia sa scriu "mama are mere" si eu din greseala scriu "mama are nere" unde n este foarte aproape de m pe tastatura qwerty ... ar trebui sa ma depuncteze destul de putin decat daca as fi scris "mama are qere"... sau daca uit o litera "mama are ere".?Vad ca testul arata ca un test standard de typing in care ai 60de secunde sa scrii cuvintele care apar pe ecran, cuvinte ce nu au legatura intre ele. Daca gresesti o litera din cuvant se ia in considera ca fiind gresit acel cuvant.

Da dar e ceva sa scri “mama se duce la magazin” si altceva din punct de vedere gramatical “mama se duce gabayjm” si e altceva daca ai scrie “mama se duce la bagazin”

Muflonel

C#Cerinte sistem: Nu are.


in primul rand eu am inteles ca este un program care pote fi rulat si in ms-dos...? :laughing:
gigaevil

Da dar e ceva sa scri "mama se duce la magazin" si altceva din punct de vedere gramatical "mama se duce gabayjm" si e altceva daca ai scrie "mama se duce la bagazin"


in al doilea rand eu cred ca mai bine e sa fie doar corect si gresit pentru ca o astfel de diferentiere intre greseli poate de exemplu sa le atraga atentia celor care si-au deformat scrisul la calculator din cauza mess-ului (cazul meu)
pe de alta parte ceva e "hai" si ceva e "nai" si nu cred ca ti-ar place sa auzi "Nai da plasa" in loc de "Hai la clasa"
prin urmare folosirea de distante metrice cred ca ar fi o complicatie inutila
:stuck_out_tongue:

Din exemplu tau ai dreptate. Da dar acolo statistic daca am face ai 3 greseli consecutiv. si din acest motiv nu se intelege, daca era doar o minora greseala: “Hai agasa” atunci se poate intelege destul de bine.

dar asta este mult mai usor de rezolvat si nu implica neaparat distante metrice, dar in acest caz ar aparea in loc de “mama are mere” de exemplu "mama are pere"
urmand exemplul am putea vedea urmatoarea greseala… :
"din mere de face compotul de pere"

oricum ar fi eu am o intrebare cu privire la utilitatea programului…
Cu ce e mai bun decat Typing Master Pro?