Peripetiile Vrajitoarei- Aurora: Origini - Multimedia - Argeș - Lucrari 2018 Nationala

Informatii generale

Descriere

Aurora este o tanara vrajitoare ce isi incepe primul an la Academia de Vrajitorie, unde este nevoita sa-si infrunte sentimentele de deznadejde, cauzate de diferentele de talent dintre ea si colegii ei, in spearanta ca isi va descoperi puterile. Impreuna cu Pyra, vrajitoarea de foc, Aurora prezinta sub forma unei naratiuni, originile sale, invitandu-ne sa invatam mai multe despre prietenie, curaj si descoperirea sinelui, elementele de slice-of-life avand totusi si un segment de actiune adaugat, cauzat de Lupii Intunericului, antagonistii acestei serii.

Tehnologii

Animatia ruleaza la 30fps (cadre pe secunda), imbinand animatia traditionala cu tween-uri digitale si folosind tehnici de distorsionare a formelor/culorilor in scop artistic.
O schita de baza pentru miscare este realizata in flash 8, dupa care fiecare cadru este pictat manual, montat in After Effects si retusat/editat in Wondershare Filmora cu sibtitrari adaugate, retusare de culori, efecte, tranzitii etc.

Cerinte sistem

Pentru fisierul propriu-zis:
-aprox 132mb spatiu de stocare
-placa video/audio, casti/boxe

-macromedia flash 8
-wondershare filmora
-Krita
-Wacom intuos manga/cintiq 13hd

Realizatori

Maria Adelina Petrescu

  • Scoala: CN “Zinca Golescu”
  • Clasa: 9
  • Judet: Argeș
  • Oras: Stefanesti

Screenshots

2 Likes

Un proiect minunat, bine realizat, la care s-a muncit mult si care a meritat! Mult succes! <3

1 Like

Un videoclip de animație minunat!! Se vede efortul depus pentru acest proiect. Efectele, cadrele, muzica se îmbină perfect.
Bravo Ade!!! Multa bafta in continuare!!!