Pionier In Spatiu - Educational - Iași - Lucrari 2015 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Educational
  • Judetul: Iași

Descriere

Pionier in spatiu este un software educational ce abordeaza astronomia intr-un mod nou si interesant, urmarind nu numai sa ajute elevii sa invete anumite notiuni, cat si sa trezeasca in ei o pasiune. Elevii de gimnaziu descopera astfel universul sub forma unei aplicatii 3D, in care joaca rolul unui astronaut ce este pus in situatii reale cu care astronautii sunt nevoiti sa se confrunte precum furtunile de nisip de pe Marte, pilotarea unei navete spatiale si intretinerea acesteia, dar si cu oportunitatea de a explora locuri in care omul nu a reusit sa ajunga cu tehnologia actuala.
Sub indrumarea atenta a lui Eileen, companionul astronautului nostru, elevii pot invata sa-si raspunda singuri la intrebarile pe care le au despre univers si isi vor imbogatii cultura generala cu notiuni fascinante despre astronomie (fizica, istorie si mitologie). La sfarsitul fiecarui modul pe care astronoautul nostru il parcurge este evaluat sub forma unor intrebari ce reprezinta rapoarte importante cerute de cercetatorii de pe pamant, potentand placerea de a descoperi si de a invata, caci el preia astfel rolul unui pioner in spatiu.

Tehnologii

In dezvoltare, am utilizat SourceTree App ca si client git, Visual Studio 2013, Visual Studio Tools for Unity, Unity 3D 5.1.1p3, Inkscape 0.48.5 , Gimp 2.8, Blender 2.74 si din asset store-ul Unity Pooling Toolkit 0.9.0.31306 si Unity Test Tools 1.5.4.

Cerinte sistem

Sistem de operare: Windows 7+, Mac OS X 10.7+, Ubuntu 10.10+, SteamOS+
Memorie RAM: minim 3GB
Memorie HDD: minim 1 GB
Card grafic: DX9 (shader model 2.0)
CPU: SSE2 instruction set support

Realizatori

Irina Bejan

  • Scoala: Colegiul National Iasi
  • Clasa: 10
  • Judet: Iași
  • Oras: Iasi

Screenshots