Plateso2 - Soft - Vaslui - 2010 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Soft
  • Judetul: Vaslui

Descriere

Plateso 2 este continuarea proiectului prezentat anul trecut la infoeducatie. A fost rescris de la 0, pastrandu-se doar conceptul si ideea de baza. Proiectul este scris folosind tehnologia WPF (nu am folosit Expression Blend!). Ideea proiectului este de a-i ajuta pe oamenii care lucreaza cu documente in a gasi partile comune dintre acestea (detecta plagiarismul). Soft-ul dispune de 3 metode de testare : Prin calcularea distantei minime de editare, prin cautarea unui pattern in toate documentele sau prin compararea acestora pentru gasirea secventelor comune.
Pe langa aceste features, soft-ul dispune si de interactiune cu GDocs pentru un mai rapid management al documentelor. Softul este pluginable, lucru ce se poate vedea in a 3-a poza (s-a mai adaugat un buton).

Tehnologii

Visual Studio 2008 (C# WPF)

Cerinte sistem

Windows XP/Vista/Seven cu .NET Framework 3.5 instalat.

Realizatori

Popoiu George

  • Scoala: Col. Nat. Gh. Rosca Codreanu Barlad
  • Clasa: a X-a
  • Judet: Vaslui

ScreenshotsDoar mi se pare mie sau chiar seamana? :laughing:

<a href=“http://photos.piry.net/images/26092bipopico.png:3gad36wj]http://photos.piry.net/thumbs/26092bipopico.png[/url:3gad36wj]
[url=http://photos.piry.net/images/4456fdm.png”>http://photos.piry.net/thumbs/4456fdm.png

Asemanarea e total intamplatoare. Daca esti curios si vrei sa stii adevaratea mea sursa de inspiratie, aceasta este Designul celor de la Apple :smile: .

Cred ca iti poti da seama de asta si prin design-ul scroll barului din aplicatia mea. Majoritatea lucrarilor ce adopta un design oarecum asemanator celor de la apple au in comun macar paleta de culori, prin acel gradient si griul lor specific.

Stilurile si templateurile sunt scrise in totalitate de mine.

Bine.

Succes!

Multumesc mult !
Succes si tie !

As vrea sa mai detaliez un pic legat de features.
* Plateso2 permite crearea/stergerea utilizatorilor, precum si schimbarea parolei utilizatorului (comunica cu o baza de date MySQL care este hostata pe net).
* De asemenea rezultatele compararilor pot fi salvate(sterse) pentru o interogare ulterioara, acest lucru se face prin salvarea datelor specifice retinute la fiecare test intr-un fisier xml.
* Oricine cunoaste limbajul C# si este familiar cu tehnologia WPF poate scrie pluginuri pentru acesta prin implementarea interfetei IPlugIn din PlugInLib.dll (librarie scrisa de mine, o sa detaliez la prezentare).
* Poate citi urmatoarele formate de documente : doc,docx,txt,pdf.
* Pentru interactiunea cu GDocs, si respectiv Scribd (in acel plugin) am folosit librarii care nu sunt scrise de mine (librariile de .NET oficiale ale serviciilor prezentate mai sus), de asemenea pentru citirea din pdf, doc, am folosit librarii externe.

Doar mi se pare mie sau chiar seamana?[/quote:f4c839fp]
Din cate il cunosc eu pe George, dintotdeauna interfetele lui erau inspirate de look & feel-ul celor de la Apple :smile:

[quote:f4c839fp]nu am folosit Expression Blend!

Ce pornit esti impotriva lui! :laughing:

:laughing: Da, in legatura cu Expression Blend, am incercat dupa ce am invatat WPF sa imi fac interfetele in el, dar genereaza XAML cu galeata in legea lui si nu prea ai control, in plus daca scrii tu tot XAMLul intelegi mult mai bine ce se intampla.

Deci, anyone daca vreti sa invatati WPF nu incepeti cu Blend ! (Nu sunt expert, dar cred ca ideea ramane valida si prin analogie la alte tehnologii, in general Microsoft)

Se pare că s-a mai înscris o lucrare care seamănă cu a ta, tot din Vaslui: http://infoeducatie.ro/participanti.php?what=1197

kollaps117

Se pare că s-a mai înscris o lucrare care seamănă cu a ta, tot din Vaslui: http://infoeducatie.ro/participanti.php?what=1197E vreo problema ca <x> oameni folosesc aceeasi librarie/skin-uri/etc?
Deobicei se refolosesc lucrurile "bune" nu se reinventaza roata, decat daca ai cine stie ce idee traznita.