Platformă pentru lecție de istorie "Al Doilea Razboi Mondial" - Educational - Mehedinți - Lucrari 2016 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Educational
  • Judetul: Mehedinți

Descriere

Acest proiect are ca principal obiectiv analiza eficienței stilului profesorilor de a preda o lecție pe tema celui de-al Doilea Război Mondial dar si capacitatea elevilor de a asimila informațiile oferite.
Fiecare utilizator va avea un cont (Admin/Profesor/Elev). Confirmarea înregistrării unui profesor este făcută de către un admin, iar confirmarea înregistrării unui elev este făcută de către profesorul asociat acestuia. Fiecare profesor va primi la înregistrare un cod de 6 caractere aleatorii, acest cod fiind folosit, ulterior, de către elev, la înregistrare. Când adminul confirmă contul unui profesor, acesta va primi un modul de lecție de 10 capitole pe tema menționata anterior, pe care le va putea modifica dupa cum crede de cuviință, informațiile modificate putând fi valorificate de elevii acestuia.
Scopul elevului este acela de a parcurge toate cele 10 capitole. Pentru trecerea unui capitol este necesară răspunderea la o intrebare din acel capitol, iar trecerea tuturor capitolelor îi oferă elevului posibilitatea de a descărca anumite wallpaper-uri stocate în baza de date.
Adminul poate genera si poate programa anumite quiz-uri iar rezultatele testelor vor putea fi văzute de către Admin(pentru toți elevii), de către profesor(pentru elevii asociați acestuia) si de către Elev(o singură dată la completarea testului). Elevul nu va putea completa același test de doua ori.
PS: Aplicația are și un sistem de mesagerie primitiv.

Tehnologii

Pentru realizarea aplicației au fost folosite tehnologii C# și MySql

Cerinte sistem

Cerințe minime:
Procesor: Single Core 2.0GHz
RAM: 1GB
Conexiune la Internet
.NET Framework 4.5+

Realizatori

Stefan Oproiu

  • Scoala: Colegiul National “Gheorghe Țițeica”
  • Clasa: 12
  • Judet: Mehedinți
  • Oras: Simian

Screenshots