Problema - nu reusesc sa incarc sursele

Buna seara,

Am o mica problema si anume faptul ca nu reusesc sa imi incarc sursele proiiectului meu realizat in Visual Studio (C#) pe GitHub. Am parcurs toti pasii din tutorial insa atunci cand incerc sa dau “clone” proiectului, GitHub nu gaseste niciun fisier sursa al accestuia (nu am ce sa bifez). Am incercat de asemenea sa pun tot folderul, insa nici asa nu reusesc, nu exista niciun buton de “Sync” precum in tutorial, ci doar unul de “Publish”, pe care nu il pot accesa.

A mai intampinat cineva aceasta problema? As fi foarte recunoscator daca m-ar putea ajuta cineva. Va multumesc!

Ai citit tutorialul http://blog.infoeducatie.ro/tutorial/2015/04/14/github-101.html
La ce pas te-ai blocat?

Robert

Pasul 4. Crearea primului commit

Ai pus fisierele proiectului in directorul unde s-a facut “clone”? Trimite te rog un printscreen.

Robert

Am facut printscreen-urile, insa pe forum imi da eroarea “Sorry, new users can not upload images.”… In fine, le-am uploadat aici: http://imgur.com/a/4A56l . In primul printscreen se poate observa cum nu imi gaseste niciun fisier sursa, iar in al doilea se poate vedea (dupa ce am adaugat intreg folderul) faptul ca nu se poate sincroniza.

Salut.Am avut aceasi problema.Incearca sa folosesti git shell (care s-a instalat probabil impreuna cu github) astfel: intra in github, da click dreapta pe repository, open with gitshell. O fereastra de tip cmd se va deschide. Acolo vei da comenzi. Pe acest link am gasit comenzile necesare unui commit : http://readwrite.com/2013/10/02/github-for-beginners-part-2 . Daca reusesti sa dai commit vei putea sa dai syncronise din aplicatia github.Cel putin asa am facut eu sa scap de problema.

Eu folosesc http://tortoisesvn.net/ pentru git, in loc sa folosesti tu comenzile, dai click dreapta pe folder si ai acolo tot ce ai nevoie.

Un al starting point destul de bun este http://try.github.com/.

Well, în primul screenshot trebuie să selectezi un director în care să clonezi repo-ul de pe Github.

Anyways, daca nu reușești să faci pui codul pe github printr-un commit, încearcă prin releases.

Spor!