Probleme la inscriere? @ 2009

Aici ne puteti scrie atunci cand intampinati probleme la inscrierea unei lucrari.

Nu stiu in ce sectiune trebuie postata aceasta intrebare, dar o pun aici: “Daca la faza judeteana nu mi-a dat ca premiu tabara, adica daca am luat locul 2 (jurizare indoielnica), cat costa tabara? Si pot sa particip cu al meu soft, nu?”

Asi avea si eu o nelamurire.
La Infoeducatie, faza judeteana a fost sectiunea Multimedia, iar spre uimirea mea pe site-ul www.infoeducatie.ro nu am gasit nicaeri vro precizare la aceasta sectiune.


Concursul se va desfasura pe sectiuni:

* soft utilitar
* soft educational
* pagini webCare este explicatia pentru asta?
b4dp00fy

Nu stiu in ce sectiune trebuie postata aceasta intrebare, dar o pun aici: "Daca la faza judeteana nu mi-a dat ca premiu tabara, adica daca am luat locul 2 (jurizare indoielnica), cat costa tabara? Si pot sa particip cu al meu soft, nu?"Nu se da "premiu" tabara pentru toti cei 4 din judet?:|

Anul trecut a fost cam 40-50 lei pe zi…
Ideea e ca nu stiu daca poti participa, tinand cont ca nu iesi printre cei 4 din judetul tau calificati…
Cred ca ar fi bine sa vorbesti cu profesorul\profesoara ta de informatica sa vorbeasca cu inspectorul din judet sa vezi daca e posibil, sau mult mai simplu iei legatura cu domnul Emil Onea (emil.onea@yahoo.com) , care este organizatorul acestui concurs.

Sa spunem ca la pagini web era echipa de 2 persoane si la sectiunea de soft s-au dat 2 locuri 1, culmea de la acelasi liceu in care s-a organizat concursul, jurizat in mare parte de profi de clasa. Dar lasa asta, m-am lamurit cum e cu faza judeteana… Mie mi-a dat locul 2 asa, ca si chestie. In fine, vreau sa stiu cat costa tabara. Merg pe barba mea.

Multumesc de mail. I-am trimis domnului Onea un mail, astept raspuns. Va tin la curent, poate mai este cineva in situatia mea.

Ştiu că a mai fost discutat subiectul, dar în ceea ce mă priveşte, problema nu s-a rezolvat :disappointed:

Şi mie îmi apare mesajul cum că am uitat să aleg judeţul, cu sau fără demo ataşat. Îmi puteţi oferi altă soluţie? :smiley:

Imi pare rau, ca sunt insistent, dar nu reusesc sa imi postez lucrarile…

Am incercat chiar cu un mail catre organizatori, si catre administratorul siteului. dar nu am primit nici un feedback.

Nu imi da nici o eroare, ba chiar imi spune ca s-a inregistrat cu success, dar de o saptamana, nu apare, si ciudat ca acum o zi, s-a va activat o noua lucrare, dar ale mele nu. :disappointed:

@gigaevil ai un pic de rabdare, dupa cum observi momentan nu a intrat nimeni dintre organizatori pe forum.
Sunt multe mesaje Spam si multe intrebari fara rasapuns, asa ca cel mai bun lucru pe care il putem face e sa asteptam.
Probleme la inscriere au fost si anii trecuti dar s-au remediat…
Deci sa asteptam un administator care sa ne lamureasca:)

Mie imi da eroare in mod nejustificat cum ca am uitat sa aleg judetul.

Alynuzzu

Mie imi da eroare in mod nejustificat cum ca am uitat sa aleg judetul.S-a mai discutat aici: http://infoeducatie.ro/forum/viewtopic.php?t=1696

citat mihneasim
Daca se selecteaza un demo, nu stiu din ce motiv.. apare eroarea "Nu ati selectat judetul".. desi el e selectat. In momentul in care se renunta la optiunea de Demo, inregistrarea are loc cu succes


Sper ca te-am ajutat :d

si eu mi-am depus inscrierea, totul in regula numai ca nu apare pe site…

In maxim 2 3 zile ar trebui sa fie aprobata. Daca nu s-a aprobat inseamana ca
ceva s-a intamplat. In acest caz reinscrieti lucrarea.

si inca ceva…credca s-a inscris tot judetul valcea. De asemena si Suceava… ce naiba! se inscriu unii aiurea…postati ceva pe prima pagina

si inca ceva..credca s-a inscris tot judetul valcea. De asemena si Suceava.. ce naiba! se inscriu unii aiurea..postati ceva pe prima pagina


Problema care o ridici nu este potrivita pentru acest thread.
Lucrarile trebuie confirmate de catre inspectoratele lor.
Daca am astepta dupa confirmari ar aparea mult mai greu pe site.

Va rog sa va rezumati la a posta despre problemele de inscriere, nu comentarii la numarul inscrisi / judet.

Nu este nici o problema ca ai parerea aceasta, dar daca vrei sa continui discutia te rog porneste un thread nou la sectiunea Cafenea

Si eu am adaugat lucrarea mea de 2 ori si tot nu a fost adaugata la lista de participanti. :confused:

Mai adauga lucrarea inca o data.

De fiecare data cand incerc sa inscriu lucrarea imi apare ca “trebuie introdusa cel putin o poza” cu toate ca am ales o poza. Am incercat jpg, jpeg, png, dimensiune mai mica, tot nu merge.

faqfaqfaq

De fiecare data cand incerc sa inscriu lucrarea imi apare ca "trebuie introdusa cel putin o poza" cu toate ca am ales o poza. Am incercat jpg, jpeg, png, dimensiune mai mica, tot nu merge.Te rog să încerci din nou. Cred că Mihai (mitza) tocmai a rezolvat problema asta.


Cristian