Probleme la inscriere? @ 2010

Aici ne puteţi scrie atunci când întâmpinaţi probleme la înscrierea unei lucrări.

S-a stabilit care este termenul limita de upload a site-ului pe host?

Buna ziua.

As avea o intrebare:
Am participat la faza judetena a concursului InfoEducatie, etapa in urma careia m-am calificat pentru faza nationala. De atunci, insa, nimeni nu ne-a mai anuntat nimic. Intrebarea mea ar fi: Trebuie sa ma inscriu pe site, sau m-a inscris deja inspectoratul judetului in care am concurat? Asta ca sa nu ma inscriu de doua ori …

Va multumesc,
Andrei Zene

Tu trebuie sa te inscrii, deoarece tu iti cunosti proiectul, vezi ca nu trebuie sa faci greseli la inscriere ca topicul este creat dupa contul dl. Muflonel si nu poti sa faci corectari. Dupa ce iti valideaza lucrarea, poti sa faci cate comentarii vrei atat la lucrarea ta cat si a celorlalti participanti.
Multa bafta!

Vă salut. Am și eu o întrebare referitoare la web hostingul prin Hostway de anul acesta. Acesta se va face doar pe parcursul concursului, urmând ca mai apoi proiectele web să fie date jos?

Sau vor rămâne online pentru a putea fi văzute pe viitor? Daca este așa, va avea fiecare participant dreptul oricând de a modifica, șterge sau încărca conținutul de pe server ce ține de subdomeniul lui?

OK :smile:

Va persista şi după concurs.

Elevi au dreptul şi obligaţia să încarce conţinutul pe domeniu lor. Fiecare echipă primeşte în momentul înscrieri pe site un mail cu datele de acces la contul lor de hosting.

mitza

Elevi au dreptul şi obligaţia să încarce conţinutul pe domeniu lor. Fiecare echipă primeşte în momentul înscrieri pe site un mail cu datele de acces la contul lor de hosting.Hostingul va persista și după concurs sau vor fi date jos proiectele la încheierea acestuia ?

Cel mai probabil mijlocul săptămânii viitorare. Urmăriţi site-ul şi forumul.

Daca am inteles bine intrebarea s-a mai discutat aici viewtopic.php?f=8&t=9631

Re: Modificari ulterioare

Mesajde mitza pe Mar Iul 27, 2010 1:52 pm
Mici modificări da. Dar aveţi mare grijă.

În timp ce faceţi acele mici modificări pe ultima sută de metri vă puteţi crea erori în lucrare.

Nu vă bazaţi pe faptul că mai lucraţi în tabără. Există posibilitatea să se taie accesul la ftp în momentul în care ajungeţi în tabără.

Înscrierea ar trebui să dureze maxim 24 de ore.

Am si eu o intrebare … daca vrem sa ne actualizam datele de pe host intre timp … adica dupa termenul limita … avem voie ?

cat dureaza inscrierea ? am scris formularu ieri si nam primit nimic, nu ma grabesc dar e termenu limit aproape