Probleme locale

Stiu ca nu este problema organizatorilor concursului InfoEducatie, dar postez asta pentru a vedea care e situatia si prin alte colturi ale tarii si eventual pentru a gasi o solutie in timp util.Dupa cum zicea unul dintre forumisti, nu s-a tinut nici faza locala. Si dupa cum se pare, in frumosul nostru judet nici n-o sa se tina. Am intrebat profesorii si alte cadre mai mult sau mai putin autorizate si au spus ca anul asta nu e faza locala (probabil sunt prea putini participanti sau pur si simplu profesorii n-au chef). In situatia asta care nu-mi place deloc, cum fac sa ajung la Galaciuc ? De ce hartii/aprobari am nevoie de la inspectorat ? Eventual (asta ar fi ideal) cum i-as putea determina pe profesori sa tina o faza locala (chiar daca numai cu 6-7 proiecte)? Am fost la Infoeducatie si anul trecut si, sincer, as prefera ca anul asta sa nu ajung din nou doar fiindca sunt singurul participant din judet. Sa fim seriosi! Ar fi putin penibil! In plus, unde e spiritul de competitie?..Apreciez orice sugestii, atat din partea organizatorilor, cat si din partea celorlalti forumisti.Va multumesc anticipat.

Ai vorbit cu inspectorul de informatica?Inca mai e timp pentru o faza judeteana.Convinge-l ca sunt suficiente proiecte si merita o faza judeteana.

… din pacate… a-i motiva pe oamenii astia sa faca ceva util e ceva mai greu decat a-i ruga frumos… o sa incerc oricum :sunglasses: asta, daca ii gasesc

Krueger

.... din pacate... a-i motiva pe oamenii astia sa faca ceva util e ceva mai greu decat a-i ruga frumos... o sa incerc oricum :sunglasses: asta, daca ii gasescIn prima faza, te rog sa iti inscrii lucrarea sau lucrarile pe site!
succese!