Pseudocode - Soft Educational - Prahova - 2013 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Soft Educational
  • Judetul: Prahova

Descriere

Incercati cel mai bun editor de cod românesc!

Compatibil cu sistemele de operare Microsoft Windows XP, Vista, 7 si 8. Necesita Microsoft .NET Framework 4 (full) pentru a se executa. Nu suporta Microsoft Windows RT!
Cu Pseudocod, timpul petrecut la computer, la scoala sau acasa, este perfect!

Pseudocod este o aplicatie incredibila ce va permite sa convertiti cod pseudocod (da, acel limbaj de programare de suprafata invatat in liceu in clasele a IX-a si a X-a) in sase limbaje de programare diferite: Basic Classic, C++, C#, Pascal, JavaScript si VBScript. Cum sa nu iti mai placa orele de informatica?

Cititi mai multe informatii pe www.valinet.ro/pseudocod
Sau, descarcati cea mai recenta versiune de la www.valinet.ro/dl
Puteti vedea si alte proiecte grozave create de ValiNet la adresa www.valinet.ro

Tehnologii

Microsoft Visual C#, Microsoft Visual Web Developer, WordPress, Dropbox API, ValiNet Three-Click, Mozilla XULRunner, ExeFromVbs, ScintillaNET

Cerinte sistem

Client: Sistem de operare Microsoft Windows XP, Vista, 7 sau 8. Nu suporta Microsoft Windows RT! Server: Windows Server 2003, Windows Server 2003 R2, Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2 sau Windows Server 2012.
Procesor compatibil cu instructiuni x86 cu frecventa de 1 Ghz sau superior.
512 MO de memorie cu acces aleator sau mai mult.
50 MO spatiu-disc liber pe disc (spatiu-disc suplimentar ar putea fi necesar pentru instalarea Microsoft .NET Framework 4).
Microsoft .NET Framework 4 (full) instalat pe sistem.
Conexiune la Internet pentru descarcarea fisierelor de instalare.
Pentru a va bucura de functionalitate completa, precum sincronizarea setarilor si fisierelor intre computerele pe care folositi Pseudocode, este necesara o conexiune la Internet.

Realizatori

Radu Valentin-Gabriel

  • Scoala: Colegiul National ,Mihai Viteazul" Ploiesti
  • Clasa: a X-a
  • Judet: Prahova

Screenshots  1. Nu consideri ca ar fi convenabil pentru potentialii utilizatori ca aplicatia ta sa poata fi folosita si fara Dropbox?

    2. Poti, te rog, sa descrii pe scurt modul in care utilizezi serverul, avand in vedere ca marea majoritate a mediilor de programare (pentru contexte atat de simple) nu utilizeaza un server.