Puterea Cuvântului - Multimedia - Argeș - Lucrari 2015 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Multimedia
  • Judetul: Argeș
  • Surse: - YouTube

Descriere

În societatea zilelor noastre se dorește un schimb informativ dinamic, coerent, care puncteaza eficient reperele semnificative ce constituie un subiect. Conținutul video se pliază corespunzator pe aceste caracteristici fiind o modalitate ideală de a plasa punctele de vedere în spațiul public, deoarece presupune o relație directă între public și realizator. Astfel, beneficiind de un caracter transparent al comunicării, ajungem la tema proiectului curent, respectiv Puterea Cuvântului, o idee cu potențial, mai ales prin prisma conceptului de democrație acreditat într-un mod ,pretențios”, substrat al oricărui demers al zilelor noastre.
Punctul de vedere este resortul acestei construcții riguroase, care capătă amploare și se identifică prin libertatea de exprimare. De aici derivă tocmai dreptul meu de a-ți transmite ție, stimat public, ceea ce consider că trebuie accentuat în legatură cu tema dezvoltată.
Și da! Ai dreptate! Extindem ideea de promovare a punctului de vedere pe cale mediatică, prin ceea ce numim emisiune. Aici am vrut să ajung! Ceea ce îți prezint este tocmai un astfel de produs, reunind deopotrivă tot ceea ce zi de zi aducem în discuție prin comunicare, tot ceea ce idealizam și raportăm la un înălțător standard de ,LIBERTATE”.
Materialul prezintă tema libertății sub determinarea mai multor idei. Facem referire la statutul fiecăruia în societate, instanțele ce stimulează implementarea libertății, și ceea ce este dominant, conduita necesară fiecărei persoane pentru a se putea raporta la aceste valori democratice.
Simetria dintre cadrul amplu al exitenței noastre și un eventual context minimal pe care îl putem proiecta, cum ar fi jocul este, de asemenea, un alt punct pe care emisunea îl conturează, susținând necesitatea unui mod rațional de gândire, dincolo de aparențele ce derutează și demontează ideea de ADEVĂR!
Aceste aspecte reprezintă o grafică schematică a ceea ce transmit în emisiune, astfel încât abordarea își are originea într-un autentic stil jurnalistic de valorificare a punctului de vedere, materializat corespunzător, mai ales pe cale vizuală!

Tehnologii

Pentru filmare a fost utilizat un Dslr Nikon D3100. Montajul a fost realizat utilizând programele Adobe Premiere CC respectiv Adobe After Effects CC.

Cerinte sistem

Pentru vizionare se impune un media player care suporta formatul video vmw.

Realizatori

Dimitrie Giulescu

  • Scoala: C.N.“Zinca Golescu”
  • Clasa: 10
  • Judet: Argeș
  • Oras: Pitești

Screenshots

Frumos suna! Vom intelege ce inseamna libertatea si adevarul. Sunt curios!