Read Me

Ma gandesc ce ar putea fi…prost gust!? Toata lumea ramane socata cand vede un site in flash de parca s-ar reinventa o data cu butonul refresh.

Si ce este mai grav este ca de obicei lumea (juriul inclusiv) ramane socata de site-urile educative facute in flash!

Aici apare problema…ati vazut vreun site educativ facut in flash care sa fie cu adevarat educativ!? Si aici nu ma refer ca are in el fraze care daca le dezbini poti reinventa alfabetul…ci ma refer la faptul ca…un site educativ trebuie sa contina prin definitie informatii cu adevarat utile intr-o proportie destul de mare…iar flash-ul dupa spusele multor specialisti lasa de dorit cand este vorba de asa ceva,…mai ales in comparatie cu html…asa ca…de ce sa ne chinuim? de ce sa lucram la proiecte de proportii mari cu un design placut care desi complexe nu pot face fata la un site “educativ” facut in flash…

:imp: :imp: :imp: :imp: :imp:

ce spui tu nu este o problema reala, e doar un subiect vesnic de discutie pe forumurile de genul acesta. <br> <br>mi se pare foarte logic ce spui tu, asa ca, la fel de logic, pot sa imi sustin punctul de vedere atunci cand imi prezint lucrarea sau cand altcineva si-o prezinta. exista criterii de jurizare relativ bine stabilite si gandite. asa cum se puncteaza chestiile la care se "pune botu" asa se puncteaza si complexitatea unei lucrari.