Regulament

Se modifica cumva regulamentul fata de anu trecut???

Se va puncta si installer-ul???

Propun comisiei sa modifice regulamentul.

Faza cu un singur installer mi se pare fortzata. Adica eu daca trebuie sa instalez MySQL ODBC, Apache shi MySQL pe langa programul obijnuit trebuie sa ma chinui sa le impachetez intr-un singur installer … nu mai bine le pun separat fiecare?! E mult mai clar si in plus timpul pierdut cu installerul il pot folosi pentru testare si debuging.

Va multumesc anticipat,

Poti creea un batch file care sa le ruleze pe rand.

eeeh … asta e o solutie de compromis :laughing:

BlackKiss, daca cineva are nevoie de .NET Framework 1.1 nu inseamna ca va trebui sa faca un singur installer care sa contina atat aplicatia sa cat si .NET Framework 1.1. Vine cu un CD pe care are installer-ul pentru aplicatia sa si installer-ul de la .NET Framework 1.1Ca o sugestie, poti veni cu un CD pe care sa ai un installer pentru aplicatia ta si installer-ul pentru WAMP Server (ca o sugestie pentru problema ta cu Apache, mySQL).In concluzie, problema ta nu este una reala.

paaai … aveti dreptate. Dar trebuie modificat totusi articolul din regulament … e cam dur :

ART.13. Fiecare aplicatie (software) va avea un installer. Prin installer se intelege un singur program a carui rulare face posibila rularea aplicatiei pe orice sistem de operare standard (Win98, Win2000, WinXP) fara a solicita prezenta unor resurse suplimentare preinstalate. Langa acest program se pot afla si alte fisiere (de exemplu, installerul dumneavoastra poate fi un fisier bat care copiaza diverse fisiere, in diverse directoare).[/quote:219a0c85]

mie mi-ar placea ceva de genu:

[quote:219a0c85]ART.13. Fiecare aplicatie (software) va avea un installer.
Scurt si la subiect … eu cu ce-s de vina ca are dependente care nu le pot include in kit-ul de instalare decat daca le pun separat ?!

Oricum … comisia de anul trecut a fost mai mult decat intelegatoare.

pt. twins:

Calitatea proiectului nu sta in installer … eu doream doar o clarificare a regulamentului. :wink:
BlackKiss

Calitatea proiectului nu sta in installer ...


Mai mediteaza un pic :smile:
BlackKiss

mie mi-ar placea ceva de genu:

ART.13. Fiecare aplicatie (software) va avea un installer.

Scurt si la subiect ... eu cu ce-s de vina ca are dependente care nu le pot include in kit-ul de instalare decat daca le pun separat ?!
Oricum ... comisia de anul trecut a fost mai mult decat intelegatoare.
pt. twins:
Calitatea proiectului nu sta in installer ... eu doream doar o clarificare a regulamentului. :wink:


Ai avut tu sau a avut altcineva pana acum probleme din cauza articolului respectiv din regulament? Ma indoiesc, dar daca totusi a avut cineva probleme e indicat sa vorbeasca.

In alta ordine de idei, nu inteleg care este problema ta legata de articolul respectiv, de ce crezi ca ar trebui sa se schimbe.
BlackKiss

Adica eu daca trebuie sa instalez MySQL ODBC, Apache shi MySQL pe langa programul obijnuit trebuie sa ma chinui sa le impachetez intr-un singur installer ...


In alti ani se gaseau deja instalate pe un server; cred ca este obligatoriu sa instaleze toti pe acelasi server aplicatiile.

Articolul se refera la produsele de la software educational si utilitar, nu la paginile de web.

am inteles … eu vroiam doar o “indulcire” a regulamentului, nimic altceva … sa nu-i speriem pe cei care pun pt. prima data piciorul in camp. Cititi si voi articolul acela … te sperie, pe bune ! :smiley:aaa … vivi, nu vreau sa te contrazic dar softul meu (utilitar) are si parte de web. :wink:

Am soft utilitar, am un installer facut de mine (dezarhiveaza fisierele utile si pune diferite valori in Registry),dar am si site oficial al programului. Si acesta trebiue sa-l introduc in kit ?

Nu cred ca este nevoie. Totusi ar fi bine sa ai documentatie inclusa in installer (un fisier CHM de exemplu)

twins

Nu cred ca este nevoie. Totusi ar fi bine sa ai documentatie inclusa in installer (un fisier CHM de exemplu)am help-ul in CHM, in installer am un ReadMe.txt, care se va putea deschide din installer. Eu zic ca e detul de bun.

pai … tu sti daca e bine sau nu! :smiley:

" ART.13. Fiecare aplicatie (software) va avea un installer. Prin installer se intelege un singur program a carui rulare face posibila rularea aplicatiei pe orice sistem de operare standard (Win98, Win2000, WinXP) "

Foarte tare mi-as dori sa aflu cine a standardizat sistemele de operare Microsoft ?Asta ca sa starnesc o discutie.Apropo am uitat sa ma perzint, ma numesc Stefan si anul acesta sper sa ne intalnim la Galaciuc!

NewWave

Foarte tare mi-as dori sa aflu cine a standardizat sistemele de operare Microsoft ?


Acolo au fost puse sistemele de operare cele mai des intalnite si pe care s-a observat ca sunt dezvoltate cele mai multe aplicatii de catre elevi.

Daca ai o aplicatie Linux, e foarte ok. Cred ca pana si un MacOS ti se poate pune la dispozitie la nevoie.

Aplicatie este dezvoltata pentru platforme Microsoft (a se citi Windows si DirectX9), dar cred am intrat in fun clubul anti-microsoft, ma rog…As avea si eu o inrebare cand exact se afla cine merge la galaciuc si cine nu? Noi ne-am inscris cu proiectul Mcap, care a luat 100 la judeteana dar deocamdata nu am priit nici un raspuns. Daca ai vro sugestie pe cine sa trag de mana sa ma interesez te rog…

NewWave

As avea si eu o inrebare cand exact se afla cine merge la galaciuc si cine nu? Noi ne-am inscris cu proiectul Mcap, care a luat 100 la judeteana dar deocamdata nu am priit nici un raspuns. Daca ai vro sugestie pe cine sa trag de mana sa ma interesez te rog...


Pe organizatorii locali.

Pentru municipiul Bucuresti acestia fiind?