Pana la urma am folosit Comic Sans MS .... :smile: nu are floricele, arata binishor...si ii un font folosit des :stuck_out_tongue: sper k ii bine :smile: Nah bun...am rezolvat si problema asta...altceva? :wink: haideti haideti...unde sunt criticii :smile:) i need critics... :smile:
P.S. dati-mi un site unde pot sa uploadez jocul ... tot ce am gasit eu sunt ori cu plata...ori is prea multi useri si nu exista mirrors libere :stuck_out_tongue:
www.box.net si apoi ne dai Public link-ul de la fisier
Faza cu dublele ā¦ o fac, doar k am uitat de ea ā¦iar joker nu l-ai intalnit inca pentru k nu este )))) Pentru a implementa si jokerul trebuie sa modific mai tot AI-ulā¦ceea ce ar lua o gramadaā¦ ā¦darā¦POATE pana la Galaciuc implementez si jetonul asta
Oupsā¦busted ) M-am uitat peste codā¦si peste programā¦dar nu imi pot da seama de unde ti-a dat eroareaā¦oricumā¦e odata la un milion de jocuriā¦nushā¦chiar nushā¦ o ruda de-a mea se tot joaca pe jocul astaā¦non stop:Pā¦dar nu i-a dat eroareā¦ chiar nushā¦ma mai uit peste sursaā¦dar oricumā¦si cele mai tari jocuri din lumea astea dau o eroara odata si odata