Remy ver. 1.1 - Soft - Mures - 2007 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Soft
  • Judetul: Mures

Descriere

Softul acesta este defapt un joc, este remi-ul care il stim cu totii, si care l-am jucat cand eram mai mici. Jocul este impotriva calculatorului, deci are si AI (inteligenta artificiala), AI-ul fiind la un nivel mediu de joc, dar si asa, in majoritatea timpului, calculatorul este cel care castiga, dar acest lucru tine cont si de modul de joc si experienta userului.

Tehnologii

Borland Delphi ver.7, Adobe Photoshop

Cerinte sistem

Cerinte de un Pentium I. Functioneaza pe majoritatea versiunilor de Windows de la 95 pana la XP (pt Vista nu a fost incercat). O estimare aproximativa a cerintelor monime de sistem ar fi: Procesor 300 MHz, 64 RAM.

Realizatori

Morar Andrei-Bogdan

  • Scoala: GRUP SCOLAR GHEORGHE MARINESCU
  • Clasa: a XII-a
  • Judet: Mures

ScreenshotsAre optiune ca sa poti juca si etalat - e mai fain? De ce nu ai facut numerele de pe piese mai drepte(fara atat de multe colturi)? :smile:

Etalat? la ce te referi?

Numerele pe jetoane sunt in acest fel doar din punct de vedere estetic…design…mi s-a mai spus sa le schimb…pana la concurs le schimb, k sa para mai normale, mai reale. Majoritatea decide :smile:

Jocul de remy se poate juca in 2 feluri : pe tabla si etalat. Aici gasesti regulile jocului etalat si o strategie pt tipul de joc etalat :stuck_out_tongue: .

Ok…etalat…deci “sa pui jos” mai tzaraneste :laughing: …nu stiam la ce te referi… :smile:…nu, nu se poate, doar pe tabla se joaca… sry… in vacanta asta fac sa mearga prin LAN si doar pe urma ma apuc sa-l modific sa se poata juca etalat :smile: asa k dak te intereseaza…mai asteapta putin :smile:

Putem gasi un demo al jocului undeva pe net? :smiley:

Din pacate nu…k nu am gasit un site unde sa-l uploadez, (nici nu m-am straduit prea tare :smile: ) dar dak vrei contacteaza-ma pe yahoo messenger… si ti-l trimit…sau vi-l trimit dak mai sunteti doritori :smile:

romengleza???

deci ce limba invatam?

engleza sau romana? sa stiu si eu sa nu raman in urma…

lolipop

romengleza???
deci ce limba invatam?
engleza sau romana? sa stiu si eu sa nu raman in urma....


Adica remi in limba engleza se traduce rummy :smile:

Rom-englez da…Remi+rummy =Remy :smiley:… stiu cum se scrie … dar am zis sa nu fie nici rummy si nici remi… ata ete…don’t like it…don’t play it :smile:)) :stuck_out_tongue: glumesc :smile:

am dat dovada de originalitate =)) hahahah :smile:))

nu ma refer la nume

ci in soft

folosesti si engleza si romana…

Am inteles ca ai probleme cu engleza. Nu trebuie sa spui in fiecare topic acest lucru. Pune intrebari despre soft daca ai. :unamused:

aaa…pai da nu asa se cuvine, limba de circulatie internationala? :smile:… am facut si pe engleza deoarece aveam de gand sa-l postez p net (inca nu am ajuns sa fac chestia asta :stuck_out_tongue:) si sa stie si ala din america sau anglia despre ce ii vorba sau ce trebuie sa faca in joc…

am pus si romana pt k va fi postat pe unsite romanesc…deci de aceea ro-engl :smile:

si in plus…dak ai probleme cu engleza (cum zice st3fan) sau romana…alegeti singur limba…de aceea am facut in acest mod…sa las la atitudinea userului in ce limba vrea sa joace :smile:

Interesant :laughing: Din cate stiu la Remy trebuie sa strangi vreo 3 concurenti ceea ce nu e mereu usor… asadar versiunea PC s-ar putea sa aiba audienta.Nu imi plac cifrele, cum arata… sunt cam pompoase si nu se incadreaza… si o mica erata: “won” e forma a III-a de la “to win”. Succes pe mai departe!

Da…ms de chestie…mai sunt si alte greseli de ortografie and stuff in program…dar nah…ms k mi-ai atras atentia la asta :wink:

Cifrele…le modific…pana la galaciuc le fac :smile:

hei, cu placere :smile: Ma bucur ca ai receptionat constructiv opinia mea!

mihneasim…imi sugerezi un font pe kre sa il folosesc? :smile:

am gasit p net fontul acesta … http://simplythebest.net/fonts/fonts/jobbernole.html ce ziceti … ii bun?..nu vreau nici sa fie prea simplu :smile:…ceva mai design’ish :stuck_out_tongue:… sugerati-mi niste fonturi pentru numerele de pe jetoane :wink:

De multe ori cea mai buna alegere poate fi sa alegi un font usor de citit si inteligibil, omul care foloseste un site sau chiar un joc nu face un scop din a intelege ceea ce ai scris.

Mega_Bytu are dreptate. Din fontul respectiv imi plac cifrele 1,8,6,9,0… dar celelalte au floricele inutile si usor inestetice…

Pana la urma am folosit Comic Sans MS … :smile: nu are floricele, arata binishor…si ii un font folosit des :stuck_out_tongue: sper k ii bine :smile:

Nah bun…am rezolvat si problema asta…altceva? :wink: haideti haideti…unde sunt criticii :smile:) i need critics… :smile:P.S. dati-mi un site unde pot sa uploadez jocul … tot ce am gasit eu sunt ori cu plata…ori is prea multi useri si nu exista mirrors libere :stuck_out_tongue: