Rezultatele

Au fost rezultatele corecte? Parereea mea este ca au primit premii si mentiuni si unele lucrari care poate nu meritau? Pe ce criterii? NU vreau sa cred ca unele lucrari TREBUIAU sa obtina premii si ca se stia dinainte numele unor lucrari premiate. Cert este ca dupa ce s-a facut totalul si s-a impartit rezultatele au fost foarte ciudate. De exemplu nu vad ce cauta THE-X REMOTE ADMINISTRATOR atat de sus, mi s-a parut o idee veche, fumata, si prost pusa in practica.

THE-X REMOTE ADMINISTRATOR atat de sus, mi s-a parut o idee veche, fumata, si prost pusa in practica.


Dar : bine documentata, bine prezentata si sustinuta de un site si de o oarecare comunitate. Chiar daca am mai prezentat lucrarea asta si anul trecut, am venit cu o versiune imbunatatita care a adus noutati.


Si in plus, la mine documentatia a cantarit extrem de mult. Ma uitam la echipa lui Boros Tiberiu. Ei au prezentat meulte softuri, iar documentatia lor consta intr-o foaie pt fiecare lucrare.Si in plus, era ziua mea :laughing:

Si pe deasupra, e The[X] Remote Administration Tool

Dupa un concurs, vor fi totdeauna nemultumiti si aceea sunt cei care pierd.


Eu n-as critica pe altii ci m-as analiza pe mine…emil

Te-am inteles . Poate AM GRESIT EU. Era doar un exemplu oricum consider ca , clasementele trebuiau sas arate altfel

In primu rand ca toti cei care au venit aici sunt castigatori si nu exista nici un infrant. In al doilea rand consider ca nu trebuie sa ne ascundem dupa un paravan si sa spunem asta e si gata. Trebuie sa analizam si sa vedem ce nu e ok ca sa corectam. Am castigat primul meu concurs cu o pagina de peste 40 de mega si nu s-a prins nimeni.Credeti ca a fost prea corect? NU. Daca avem ceva de spus trebuie sa o spunem in fata, prezentandu-ne argumentele. :flushed:

e meritul tau ca ai castigat!


e OK


poate la anul va fi mai bine, in general, dar si pentru tine
emil

Iata alte trei exemple de lucrari care au fost clasate prea sus dupa parerea mea:


verde crud… al tipului din Vaslui care arata penibil si avea un font foarte naspa


pagina web despre front page care e de-a dreptul penibila


scheletul uman - cum poate sa castige la soft educational o lucrare care are copiate animatiile si texturile?

Acum depinde ce intelegi tu prin animatii si texturi copiate. Noi am adaptat niste miscari foarte complexe ale corpului uman, deja realizate de un program specializat, la softul nostru. Am facut acest lucru pentru ca, dupa cum am spus, animatiile sunt foarte complexe si noi nu avem echipamentele necesare pentru a putea realiza acest lucru. De fapt, softul respectiv a fost creat tocmai in acest sens si nu a fost facut peste noapte pentru ca sunt lucruri ca nu pot fi realizate atat de usor.O miscare atat de complexa necesita numeroase masuratori cu echipamente specializate, in laboratoare specializate, asta in cazul in care vrei sa redai ce ti-ai propus. Nu incerc sa ma disculp acum. E adevarat ca puteam incerca sa le fac si eu, dupa mintea mea. Ei bine am incercat. In mare parte animatiile sunt originale. Cand e vorba insa sa exemplifici mersul normal, ei bine exista un singur astfel de mers si acesta e exemplificat cel mai bine folosind facilitatile din softul respectiv, pentru ca tipii care l-au realizat au stiut ce sa faca si au facut-o bine. La miscari mai putin complexe, unde precizia nu este atat de importanta, ei bine acolo am intervenit noi si zic eu ca ne-am descurcat destul de bine.Si cam atat cu “copiatul” animatiilor. Important e totusi ce sta in spatele animatiilor. Nu am pus niste simple AVI-uri si le-am “bagat” la gramada pentru a impresiona pe cineva. Am facut softul initial pentru a putea fi disponibil si pe net, deci ideea era sa fie cat mai mic posibil, dar sa arate cat de cat bine. Si mai importante sunt celelalte animatii, originale, care exemplifica fiecare miscare si articulatie in parte. Importante sunt animatiile cu procesele la nivel celular care lipsesc din manuale si de a caror intelegere depinde intelegerea intregii lectii. Important este textul, “compilat” si structurat de doamna profesoara in asa fel incat sa fie usor de asimilat dar si complet. Consider ca mai imoportante sunt aceste lucruri, pe care de altfel softul nostru se si bazeaza, si nu neaparat acele animatii.Sincer sa fiu nu cred ca juriul a fost impresionat de acele animatii (pe care de fapt cred ca le-au mai vazut de atatea ori, pentru ca softuri cu scheletul au mai fost) insa e dreptul tau sa crezi ce doresti. Cred ca te limitezi sa privesti doar ce-ti convine si nu vezi lucrurile in ansamblul lor. Ti-am mai spus, nu am ingramadit niste animatii sa impresionam pe cineva. Asta o puteam face in cel mult o saptamana. Si daca stau bine sa ma gandesc, cred ca am insistat la prezentare cel mai putin asupra lor.In fine, e parerea ta. Eu ti-am exemplificat-o pe a mea.


[b]

Da, o lucrare buna!


Cred ca isi merita cu prisosinta premiul!


Am vazut ceva asemanator, copiat cu nerusinare si prezentat de “specialistii” unei firme ca sa ia ochii publicului neavizat, public “cu staif” care, cred ca nu stie inca ce inseamna o aplicatie cu toate calitatile pedagogice, metodice, informationale.


Penibil!


Si firma asta conduce un proiect platit GRAS!emil

FATAL ERROR, nu ti-a trecut inca supararea. Ce ai. Daca ti se pare ca ai fost punctat prea putin incepe o chestie noua, originala, implementeaz-o trasnet si la anu’ vii si le dai ceata la toti. Nu asa e normal? Foloseste-ti energia (a se citi furia) pentru ceva constructiv, nu pentru dat din degete pe un forum.