RoboZone - Educational - Argeș - Lucrari 2023 Nationala

Informatii generale

Descriere

“RoboZone” este o platforma dinamica și interactiva dedicata pasionaților de robotică de toate vârstele. Pe aceasta, veți găsi o varietate de resurse educative, tutoriale, activități practice și informații despre robotică. Cu o interfață intuitivă și instrucțiuni detaliate, RoboZone își propune să facă învățarea despre robotică accesibilă și distractivă pentru toți.

Indiferent dacă sunteți un începător curios, un elev în căutare de informații pentru un concurs sau un pasionat experimentat, RoboZone oferă conținut adaptat nivelului și nevoilor fiecărui utilizator. Alăturați-vă comunității noastre și începeți călătoria dumneavoastră în fascinanta lume a roboților pe RoboZone!

Tehnologii

Front-end:

 1. Framework Next.js: RoboZone utilizează framework-ul Next.js pentru dezvoltarea platformei. Next.js oferă funcționalități precum pre-renderizarea, routing-ul și gestionarea stării aplicației.

 2. React: Platforma utilizeaza componente React pe întregul front-end pentru a crea o interfață dinamică si interactiva utilizatorului.

 3. Tailwind CSS: RoboZone folosește Tailwind CSS pentru designul și stilizarea aplicației.

Back-end:

 1. Supabase: RoboZone foloseste acesta platforma pentru gestionarea autentificării utilizatorilor și a bazei de date. Supabase oferă funcționalități complete de bază de date și autentificare, facilitând stocarea și gestionarea datelor utilizatorilor si a continutului într-un mod sigur și scalabil.

 2. AWS Lambda: RoboZone utilizează serviciul AWS Lambda pentru a găzdui și rula multiple funcții API. AWS Lambda asigură scalabilitate și performanță ridicată pentru funcționalitatea platformei.

Implementare și hosting:

 1. Vercel: RoboZone este implementat și găzduit pe platforma Vercel. Aceasta oferă facilități de implementare rapidă și scalabilă a platformei noastre, asigurând disponibilitate și receptivitate pentru utilizatori.

Cerinte sistem

RoboZone poate fi accesat utilizand orice dispozitiv conectat la internet.

Realizatori

Robert Cristian Paun

 • Scoala: Colegiul National “Zinca Golescu” Pitesti
 • Clasa: 10
 • Judet: Argeș
 • Oras: Pitesti

Rares Zamfira

 • Scoala: Colegiul National “Zinca Golescu”
 • Clasa: 10
 • Judet: Argeș
 • Oras: Pitesti

Screenshots