S-A TRAS CORTINA (caoncluzii,opinii,pareri)

Cum vi s-a parut concursul din acest an? (organizare, desfasurare, etc.)

Dupa parerea mea organizarea nu a fost tocmai la cel mai inalt nivel, mancarea a fost proasta si putina, transportul a fost scump si prost, cazarea nu a fost la cel mai inalt nivel etc. Cu toate acestea pot spune ca m-am simtit destul de bine si sper sa revin si la anul cand poate se vor schimba unele lucreuri.

Fata de anul trecut, anul acesta m-am simtit mai bine. Mancarea a fost acceptabila. Cazarea - nashpa (am stat la Miorita1). Transportul - Groaznic. Starea de spirit din tabara - EXCELENTA !!!

As vrea sa stiu cum ai vrea sa fie:


- transportul ?


- mancarea ?


- organizarea ?


Deocamdata, mancarea a fost de 80 000/zi iar transportul, in conditii de acelasi autobuz, din piata ar fi costat 240 000 (se socoteste de 4 ori drumul, pentru ca masina vine in gol sau pleaca in gol!!!)Oare ti-ai pus problema efortului neplatit pe care il fac atatia oameni ca sa fie cat de cat “organizat”?


Daca nu iti place, sa nu mai vii la anul


:smiley:emil

Galaciuc spre deosebire de alte tabere e o tabara de elita. Aici vin cei mai buni specialisti din Romania . Nu le poti da la micul dejun un ou fiert cu o lingura de margarina si 2 felii de paine iar la pranz ciocolata expirata. Mai bine se organizeaza concursul la liceul Unirea in Focsani. Acolo macar ai unde sa mananci daca nu te saturi, iar mancarea de la cantina la care am mancat in 2 randuri anul acesta (24 ianuarie si 9 mai) mi s-a parut mult mai consistenta. Intr-adevar nu mai e acea atmosfera de tabara si isi pierde farmecul.


Transportul. Din cate stiu o cursa Tulnici - Focsani costa 50000 lei (sunt nenumarate curse zilnice). Se puteau face rezarvari de locuri la astfel de curse dinainte si nu eram nevoiti sa stam inghesuiti 30 intr-un microbuz antic. O cursa cu taxiul pe ruta Focsani -Galaciuc costa 350 000 lei si daca sa zicem incap 4 intr-o astfel de masina, mie mi-ar conveni(macar ajung in o ora si nu ajung in tabara cu fundul bidimensional).Aceste preturi sunt reale si sunt din acest an. Dupa cum am spus vineri am fost in Focsani (unde am mancat o pizza apropo :smile: ) si stiu care sunt tarifele.

Usor de chibitat, mai greu de jucat !


Sa rezervi 200 de locuri la 2 microbuse car fac transport Tulnici(!!) cu 50000 lei si Galaciuc cu 60000 lei e ca si cum as cere sa merg cu elicopterul la polul nord


Cat despre mancare, de gustibus et coloribus non disputandum…


Mie mi s-a parut acceptabila, la banii astia


Fii bucuros ca a fost cineva care s-a zbatut sa iasa treaba !emil

Intr-adevar cea ce apreciez este munca oamenilor care au muncit intens la acest concurs. Sunt de aplaudat. In plus domnul Marinel Serban mi s-a parut extrem de simpatic si i-as fi acordat un premiu pentru acest lucru. Doamna Ema Cerchez (care deobicei vine la “pachet” cu dumnealui :smile:) mi s-a parut ceva mai dura , dar oricum munca tuturor e de apreciat.


Un plus pentru baiatul de la SoftWin- cea mai de gasca persoana de prin comisii.


Speram ca la anu o sa iasa mai bine si ca o sa fie mai multi sponsori. Eu oricum o sa vin sa iau totul , sa devin #1.P.S. In ultima seara mi s-a facut o pofta de gratar (din acela din care mancau profesorii din comisii) dar m-am cosolat cu gandul ca macar cu vreo 2 zile inainte mancasem o pizza in Focsani si pentru moment mi-am astamparat foamea cu mirosul apetisant si cu cantecele interpretate de oamenii catalogului

iti dau dreptate…emil

La anu cred ca o sa fie mai bine si sper sa pot participa chiar daca o sa am admiterea. Trebuie sa privim inainte. Cel putin pentru mine o sa fie mai bine ca o sa vin cu masia :laughing:

vroiam sa spun cu masina

Concursul e structurat bine. Nu extraordinar, dar bine. Si sunt oameni care se chinuie si dau cat pot pentru acesta.Cazarea: care se plange de cazare nu a fost intr-un camin din Regie :smile:. E chiar misto la Galaciuc. Am gasit locuri de mii de ori mai rele chiar in Marele Paris. Adica ceva de genul igrasie, pereti scorojiti, paturi care se rupeau la prima asezare, una bucata buda la 2 etaje, si aia cu temporizator cu max 5 min. asezat frumos in afara :disappointed:.Mancarea: n-am mai mancat de 2 ani la cantina, dar am inteles ca desi toti s-au plans, au mancat-o. Deci era comestibila. Pacat ca era cam putina. Si nici n-am auzit sa se fi imbolnavit cineva.Transportul: Iar, am venit cu microbuz private dar am incercat si microbuzele de la ISJ Vrancea acum 2 ani. Daca nu va plac, veniti cu masina proprietate personala. Mai ales ca o sa fie benzina in jur de 30k. :smile: