Sa ne laudam!

Sunt la inceput de drum(de un an), si pot spune ca am inceput binisor


site-uri am multe…printre care:


http://www.thevision.go.ro


http://www.fabbyvision.go.ro…pentru 2 zile…nu merg download-urile…da o sa mearga ele


Daca e cineva sa ma critice…sa ridice doua labute si sunt gata sa va raspund! :question:


voi…cu ce va laydati?

bai fabby sa mor io nu prea ma incanta paginile tale. thevision are o combinatie airea de culori, fonturi si animatii care n-au absolut nici un rost (nici macar estetic…) si fabbyvision nu exista… incearca sa furi si tu idei de design, de fonturi, de layout de la site-uri mari si frumoase
www.radugreceanu.go.ro


www.clocociov.go.ro


www.andr3i.go.ro

Site-uri excesiv colorate, incarcate, greoaie !


Va recomand sa va concentrati pe informatie/sinteze/navigare usoara.


Cititi cateva lucruri despre compozitie, echilibru, cromatica.


Adaptati mai bine grafica la continut si nu fiti agresivi.emil

Ceva mai nou, http://www.fabbydesign.home.ro insa la fel sectiunea de funny mi-a fst sila sa o termin. insa cred ca pentre uimagine e bine. Si, dupa cate am vazut, e bine a se folosi culoare(intr-o anumita CANTITATE), pentru a fi atractiv vizitatorilor, si mai ales miscare. Pentru un site doar cu doar mult scris, se cam plictiseste lumea si iese fugind. Sper sa ma descurc in continuare din ce in ce mai mult(am inceput cu php si mysql niste treburi dar mai am de lucru)!

http://www.sanitarium.go.ro


http://www.rockinparc.go.ro

mey stavroghin, incearca sa pui niste site-uri care merg, si nu ceva, cu imgs copiate de nu stiu unde. Vreau ceva original, de exemplu, tipu cu colegiul Radu greceanu e tare…insa nu ca mine :smiling_imp::

da… ca eu toata ziua stau cu metallica si le fac poze in draci. pozele sunt asa, o colectie… in curand o sa mai scot si o sa pun altele. site-ul merge f f bine si scopul sau este clar de a face ce face orice alt fan-site, numai ca in romana. contine traduceri, un istoric, interviuri, totul in romana.


site-ul tau mi se pare sublim, dar continutul lipseste cu desavarsire. parerea mea!