Seminarii Tudy

In caz ca ati uitat, Tudor Damian (aka Tudy) a sustinut vreo 3 seminarii anul acesta.Asteptam aici critici si sugestii.

Sal! Am fost si eu p-acolo (Galaciuc) ca participant :smiley: si n-am prins decat doua seminarii de-a le lui Tudy (unul despre Microsoft si altul, in ultima zi, despre web) si chiar n-am auzit de cel de-al treilea seminar… Poate n-am fost eu pe faza… :disappointed: In fine, ce nu mi-a placut la seminariile astea doua a fost ca erau prea lungi sau puse prea tarziu. De la amandoua a trebuit sa plec pe la 11 pentru ca-mi picau ochii-n gura de somn si deja statul intr-o pozitie incomoda prea mult timp incepea sa-si spuna cuvantul. In rest a fost fain, Tudy stie sa vorbeasca frumos(adica se aude si se intelege ce spune :wink:) si am invatat destul de multe din seminarul despre web.

Ca sugestie, poate sa nu repete neaparat absolut tot ce scrie in engleza in prezentar\ea(-ile) lui, pentru ca da impresia ca la fel de bine ai putea doar sa citesti ce scrie acolo. A mai dezvoltat pe ici, pe colo, dar prea putin, cel putin pentru mine.

A, si inca ceva. Unele cuvinte din engleza au corespondent si in romana: mentenanta(?!) sau mantenanta(nu stiu sigur cum se scrie, ca e de la ‘to mantain’)= intretinere sau mentinere :wink:

Tudy kicks ass!Stie sa prezite unele lucruri relativ dificile sau complexe, astfel in cat sa inteleaga tot omul. Spre exemplu: eu am facut Cisco intr-a 9a (such long time ago…) si am o vaga idee despre ce inseamna retele. Oricum, si asa, multe lucruri din prezentarea despre WLAN nu le stiu. Dar am inteles despre ce vroia sa vorbeasca, cu ce se manaca o placa WLAN, un acces point, o duba alba in parcare :laughing:

Seminariile s-au prelungit asa mult in noapte pentru ca nu se puteau incepe la alta ora, deoarece tudy era in juriu la web si pt ca daca ar fi inceput la 5, nu ar fi fost asa multa lume. Mi-a placut la nebunie ultimul seminar, despre tendinte web moderne, mai ales ca a fost si Alex, care a explicat unele kestii despre SEO si Mitza. Cine nu a stat pana la sfarsit a pierdut mult. In noaptea aia am dormit 4 ore, fiindca la 7 era plecarea a doua zi, insa a meritat efortul.

Hei, nu vroiam sa fiu rea, sa spun c-a fost naspa sau ceva de genul asta :flushed: . Nu va suparati pe mine, asa-s eu, mai critica… :smiley: Apreciez faptul ca Tudy a stat pana noaptea tarziu sa ne explice noua chestii, cu toate ca probabil (adica mai mult ca sigur) era si el rupt se oboseala.Despre ce spui tu acolo

Spre exemplu: eu am facut Cisco intr-a 9a (such long time ago…) si am o vaga idee despre ce inseamna retele. Oricum, si asa, multe lucruri din prezentarea despre WLAN nu le stiu. Dar am inteles despre ce vroia sa vorbeasca, cu ce se manaca o placa WLAN, un acces point, o duba alba in parcare Laughing
habar n-am, pentru ca eu abia am terminat a 9-a (si-s la mate-info bilingv, deci nu prea mult info) :wink: si mai am multe de invatat. Daca Tudy face seminarii si in anii urmatori, promit sa stau pana la sfarsit :smiley: Cred ca n-o sa fie greu sa ma gasiti p-acolo :wink:

Seminariile au fo super ok. Eu am asistat doar la Hacking wireless networks si la review M$ products(vista, office 07, WinFx, si mai erau vreo 2 parca). A fo super marfa prima prezentare, si chiar vreau sa incerc sa pun in practica ce s-a povesitit acolo. Vedem ce iese.

O rugaminte pentru Tudy, ne dai si noua prezentarile PowerPoint de la seminarii?

da da… vrem prezentarile:D:D:D

Va pot da .ppt-urile de la web si wireless networks (vor fi publicate aici pe site). Cel cu Microsoft Technologies are copyright pe content.Motivul pentru care prezentarile s-au tinut atat de tarziu au fost in mare parte datorate faptului ca am fost si in juriu la web, si alte activitati mi-au ocupat timpul alocat initial seminariilor. :disappointed:Oricum, ma bucur ca v-au placut seminariile mele, cu toate ca uneori o dau pe engleza (de multe ori mi-e mai usor sa ma exprim in engleza decat in romana, acesta fiind si unul dintre motivele pentru care m-am inscris la sectia de Informatica in limba Engleza in cadrul facultatii)… Cei care ajungeti la UBB Cluj veti mai avea ocazia sa ma vedeti si la alte evenimente. Daca nu, la editia urmatoare InfoEducatie, in speranta ca voi mai fi invitat. :smile:

P.S. Cuvantul mentenanţă exista in limba romana (si e destul de des folosit), avand ca sens totalitatea operatiilor de intretinere si reparatie ale unui sistem tehnic.

La http://infoeducatie.ro/seminarii.php puteti descarca suportul de prezentare (aka slideshow) pentru seminariile de Tendinte web moderne si Hacking Wireless Networks.