Simularea generării curentului electric alternativ - Multimedia - Iași - Lucrari 2016 Nationala

Informatii generale

Descriere

Cum sugerează și titlul lucrării, aceasta este o aplicație ce ajuta orice utilizator, indiferent de vârstă și cunoștințe, să înțeleagă cum funcționează generarea curentului pe care îl utilizăm fiecare, și de care practic depindem. Aplicația este structurată pe doua scene, una fiind scena principală în care utilizatorul este prezent într-o casă de unde pornește explorarea unei întregi hărți 3D, pe care vor fi prezente tot felul de reprezentări ale modalităților de generare a curentului. A doua scena, este una secundară și poate fi accesată doar din casa aferentă primei scene, iar aceasta constă în explicarea fenomenului de generare a curentului electric alternativ.

Tehnologii

Pentru realizarea proiectului s-a folosit game engine-ul Unity 5 Personal Edition , grafica 3D a fost creată în Google Sketch Up Pro. Pentru programare s-au folosit limbajele C# și Javascript care au fost scrise în editorul MonoDevelop.

Cerinte sistem

Intel Core i5 2450m, Nvidia GT630m, 4GB RAM, 800mb Spațiu liber pe HDD. **aplicația poate rula și pe sisteme mai slabe dar va avea ca și consecință frame rate scăzut sau pentru a avea frame rate decent poate fi scăzută calitatea vizuală a acestora.

Realizatori

Bogdan Carbune

  • Scoala: Liceul Teoretic de Informatica “Grigore Moisil”
  • Clasa: 11
  • Judet: Iași
  • Oras: Cotnari

Screenshots