Siria, ieri si azi - Multimedia - Cluj - Lucrari 2016 Nationala

Informatii generale

Descriere

Proiectul prezintă o parte a realității crude din Siria înainte și după începerea războiului din 2011… Majoritatea imaginilor folosite fac parte din arhiva personală și au fost preluate de oameni care își riscă viața pentru a lăsa mărturii despre ceea ce se întâmplă în această țară.

Tehnologii

Videoclipul este montat cu ajutorul aplicației VideoPad by NCH software.
Imaginile au fost editate cu PhotoStage și sunt obținute din următoarele surse: arhiva personală, CNN, Sky News, Allepo News , și posturi locale de televiziune din Siria. Imaginile care nu fac parte din arhiva personală au sursa citată în partea de jos a ecranului.
Prima melodie din fundal este înterpretata de Lina Sleibi şi se intitulează Helwa Ya Baladi - Dalida (Cover by Lina Sleibi) حلوة يا بلدي - لينا صليبي, iar a doua melodie din fundal este interpretată de (مينا عطوان )Mina Atwaan. Melodiile au fost descărcate de pe site-ul www.youtube.com.
Textul din fundal este creație și interpretare proprie.
Durata clipului este de 10:26 minute, mărimea fișierului este de 177 MB și extensia .mp4.

Cerinte sistem

Orice calculator care are instalat un video player funcţional şi pleaca video, respectiv difuzoare.

Realizatori

ayham abbas

  • Scoala: Liceul cu program sportiv
  • Clasa: 10
  • Judet: Cluj
  • Oras: Cluj-napoca

Screenshots

Am urmarit filmul si am fost foarte impresionat. Cat este contributia ta in film? Ai avut un consultant? Ce te-a determinat sa transmiti catre noi mesajul…?

1 Like

Contribuția mea constă în: filmarea/fotografierea unor imagini, selectarea materialelor care nu au fost preluate de mine, prelucrarea și montarea imaginilor, compunerea și interpretarea textului din fundal.
Ceea ce m-a determinat să realizez filmul au fost discuțiile contradictorii pe care le aud mereu despre războiul din Siria, țara mea natală pe care am fost nevoit s-o părăsesc în urmă cu 3 ani. Totodată, doresc să continui munca verișoarei mele, Yara Abbas care și-a dat viața pentru a lăsa mărturii despre război.

2 Likes