Sirurile de caractere - Soft - Brasov - 2011 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Soft
  • Judetul: Brasov

Descriere

Aceasta aplicatie este un soft educational adresat elevilor de liceu pentru o intelegere mai practica a sirurilor de caractere si a utilitatilor oferite de acestea.

Tehnologii

Visual Studio 2010 - C#

Cerinte sistem

Microsoft .Net Framework 4

Realizatori

Popescu Marius

  • Scoala: CNI Grigore Moisil Brasov
  • Clasa: 12 F
  • Judet: Brasov

ScreenshotsTestele sunt facute din cod sau dl. profesor poate sa adauge teste noi? La fel si cu lectia(de exemplu dl. profesor preda pascal si ce va face?)

Salut!

Scuze ca nu am raspuns mai repede, si ma bucur ca ai intrebat.
Testele sunt facute din cod , la fel si lectiile. Dupa cum vezi titlul din screen-uri era Infopresenter, initial am vrut sa fac cum ai spus tu ( profesorul sa poata adauga lectiile si teste) , insa m-am uitat peste aplicatiile din anii precedenti si am vazut multe aplicatii de genul asta si nu am vrut sa vin cu aceeasi idee dar cu design diferit. Deci ideea aici este ca am vrut sa ma bazez strict pe o anumita tema pe care sa o dezvolt mai in amanunt.

La faza cu pascalul, daca te-ai fi uitat peste screen-uri mai bine, scrie “in limbajul C/C++”, dar am preferat sa pun un titlu mai scurt al aplicatiei. Poate fac suport si pentru pascal pana la concurs.

Succes,
Marius Popescu.

Salut !

Este prima data cand particip la Infoeducatie si as vrea sa intreb cum se prezinta aplicatia. Vom prezenta pe un calculator pus la dispozitie de organizatori, sau se poate prezenta si de pe laptopul personal? Cand am completat cerintele minime de sistem nu prea am trecut exact ce trebuia… stiu ca am avut probleme pe windows XP 32 de biti cu transparenta … si am rezolvato facand programul sa schimbe bit rate-ul pe 16 biti. Pe un windows 7 x64 merge perfect… si cu cat e mai bun procesoru cu atat merge mai bine .

jupanubv92

Salut !

Este prima data cand particip la Infoeducatie si as vrea sa intreb cum se prezinta aplicatia. Vom prezenta pe un calculator pus la dispozitie de organizatori, sau se poate prezenta si de pe laptopul personal? Cand am completat cerintele minime de sistem nu prea am trecut exact ce trebuia... stiu ca am avut probleme pe windows XP 32 de biti cu transparenta ... si am rezolvato facand programul sa schimbe bit rate-ul pe 16 biti. Pe un windows 7 x64 merge perfect... si cu cat e mai bun procesoru cu atat merge mai bine .


Se prezinta pe calculatorul de acolo. Acum 2 ani inainte cu 2 zile parca, trebuia sa ne punem lucrarile pe calculator. Atunci poti testa sa vezi daca merge bine. Daca nu merge bine poate poti prezenta de pe laptop :smile:

Acum 2 ani erau Vista-uri. Poate intre timp au pus 7.

Bafta!

Mersi de raspuns. Daca ne-ar lasa sa testam mai intai aplicatiile pe calculator ar fi perfect… Nu vreau sa ma trezesc ca trebuie sa prezint si nu merge aplicatia.