Situl Colegiului National Ferdinand I - Web - Bacau - 2007 Nationala

Informatii generale

 • Categorie: Web
 • Judetul: Bacau

Descriere

Situl nostru se doreste a fi un situl de informatii cu motor de generare situri pentru clase si cu un motor de generale de soft educational (GSEi). Situl a fost realizat in PHP pe baze de date Mysql(alternativa Oracle), Action Script 3.0, DHTML, JavaScript si foloseste ca suport Apache server, Php server, Mysql/Oracle server si Flash Media Server.

Tehnologii

PHP Mysql DHTML JavaScript Action Script 3.0 FMS 2

Cerinte sistem

P IV 2,8 Ghz,
512 mb ram
100 mb HDD
Windows ( orice verisune ) / Linux RED HAT Enterprise

Realizatori

Chitic Stefan

 • Scoala: Colegiul National Ferdinand I
 • Clasa: XII E
 • Judet: Bacau

Iancu Andrei

 • Scoala: Colegiul National Ferdinand I
 • Clasa: X D
 • Judet: Bacau

Tuglea Alexandra

 • Scoala: Colegiul National Ferdinand I
 • Clasa: XI E
 • Judet: Bacau

Screenshots

P IV 2,8 Ghz,

512 mb ramasa mult?

Nu imi este foarte clar ce intelegeti prin “generare de soft educational”, in contextul proiectului vostru. Banuiesc ca aici este vorba de punerea la dispozitia elevilor a unor lectii virtuale si materiale, pe care sa le poate accesa online, eventual chiar in afara orelor de curs. In cazul acest, pot doar sa spun ca initiativa voastra e cel putin interesanta, intrucat asa ceva ar fi in mod direct util si atractiv pentru elevi.Si profii de la liceul unde am terminat eu realizau ca e mai util sa ne distribuie in format electronic materiale, comentarii la romana, probleme la mate si asa mai departe. Din pacate, ei n-au beneficiat de un sistem/suport organizat pentru sarcina asta.Numai bine si bafta multa :smile:

Nu imi este foarte clar ce intelegeti prin "generare de soft educational", in contextul proiectului vostru. Banuiesc ca aici este vorba de punerea la dispozitia elevilor a unor lectii virtuale si materiale, pe care sa le poate accesa online, eventual chiar in afara orelor de curs. In cazul acest, pot doar sa spun ca initiativa voastra e cel putin interesanta, intrucat asa ceva ar fi in mod direct util si atractiv pentru elevi.


GSEi este un generator de lectii virtuale. Are 2 parti. cea de vizualizare a lectiei de elev care da teste, invata, interactioneaza cu softul si cea de-a doua de creare/administrare a lectiiei. profesorul poate genera lectiie virtuale (asa numite in Romania "Lectii de AEL"). GSEi este o platforma care vine sa concureze AEL-ul doar ca aduce inplus si modul de creare a materialului didactic de catre profesor. GSEi poate rula si ca platforma independeta pentru un intranet, dar in cazul acesta a fost integrat in site. Tot noi 3 am facut si GSEi-ul.


Iar cu cerintele mari de sistem. GSEi are un modul de intregistrare/ redare de A/V si foloseste FLASH MEDIA SERVER si asta are cerinte mari de sitetm.

Practic, cerintele mari sunt pentru serverul care gazduieste pagina, nu pentru clientul care o vizualizeaza, ceea ce e ok.Offtopic: La liceul asta ne-au cazat cand eram la nationala de engleza, intr-a 10-a. Si a fost foarte tare in camera 21; detaliile - nu pe forum :laughing: