Situri Flash eficiente - Prezentari 2004 Nationala

Descriere

Tehnici de design web si management al continutului pentru situri dinamice bazate pe tehnologie Flash.

Autor

  • Ovidiu Ancuta

salutare!

o sa imi permit sa nu vorbesc la persoana a treia…pana la urma suntem intr-un fel colegi de breasla.

eu sunt cosmin, fac webdesign de ceva vreme si cochetez cu flashul cam de pe vremea versiunii 4.0

as fi extrem de interesat de seminariile tinute de firma voastra, si m-ar interesa daca o sa existe si niste variante digitale ale acestora…din pacate am trecut de varsta la care sa pot concura in Infoeducatia, asa ca nu pot fi acolo in persoana.cred ca nu prea are legatura mesajul meu cu topicul, dar sper sa tinem legatura. consider ca putem schimba idei legate de flash, resurse, si alte chestii :smile:cu respect, cosminPS as aprecia raspunsuri direct pe mail.

subiectul nu mi se pare atat de larg ca si cel cu Java de exemplu si sper ca vor putea, mai mult sau mai putin amanuntit, fi tratate cam toate subpunctele sale…

Seminar: Situri Flash eficienteTehnici de design web si management al continutului pentru situri dinamice bazate pe tehnologie Flash.Lector: Ovidiu Ancuta

Designer la Grapefruit Design (multimedia si web), cu mai mult de 4 ani experienta in design web/multimedia; interesat de posibilitatile graficii si animatiei procesuale.

Cum nimic pe lumea asta nu este batut in cuie, sunteti invitati sa va exprimati parerea despre acest seminar (ca reply la acest topic). Considerati continutul interesant? Ce directie v-ar placea sa ia prezentarea? Aveti un topic anume pe care l-ati prefera?