Software Irigatie - Utilitar - Prahova - Lucrari 2021 Nationala


(muflonel) #1

Informatii generale

Descriere

Aplicatia distribuita web isi propune sa controleze un sistem de irigatie bazat pe semnale SNMP (simple management network Protocol ). aplicatia web se bazeaza pe doua componente : o componenta de comanda php format din 4 pagini (index.php, iri.php, off.php, on.php) si o componenta de control care se bazeaza pe un script bash ce citeste status-ul placii de achizitie date si control (tip plc tyny lan controler).

Tehnologii

aplicatia web se bazeaza pe doua componente : o componenta de comanda php format din 4 pagini (index.php, iri.php, off.php, on.php) si o componenta de control care se bazeaza pe un script bash ce citeste status-ul placii de achizitie date si control (tip plc tyny lan controler).

Cerinte sistem

un server web (s-a folosit un server centos 7 care ruleaza o versiune de apash 2.4.6)
o placa de achizitie si control de tip lan controler (ce suporta protocol snmp ) pentru conrolul fizic s-a folosit o electrovana in curent alternativ de 24 w alimentata de un transformator crespunzator. Pe partea de retelistica s-a folosit un router cu capabilitati firewall care indeplineste si rolul de switch in reteaua locala.
Pentru preloarea in mod constant a datelor din placa de achizitie se ruleaza la fiecare minut check.sh cu ajutorul facilitatii crontab a linux-ului.

Realizatori

Ionut Ionescu

  • Scoala: Colegiul National Pedagogic “Regina Maria” Ploiesti
  • Clasa: 10
  • Judet: Prahova
  • Oras: Ploiesti

Screenshots