Spectrul Realitatii - Web - Bistrita - 2006 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Web
  • Judetul: Bistrita

Descriere

Comunitate online cu povestoi de groaza

Tehnologii

php,mysql,javascript,css,…

Cerinte sistem

apache+sql

Realizatori

Zagrean Mircea-Marian

  • Scoala: Colegiul National “Andrei Muresanu”
  • Clasa: 12
  • Judet: Bistrita

Screenshots


Ai mare grija cu keyword spam-ul ala ca risti sa fi penalizat de google.

Frumos :smile:

As avea o sugestie: la Povesti sa aliniezi detaliile si pe coloane.

(3 povesti accesata de 19 ori ultima adaugare 03.mai.2006)

Siteul asta e inventie proprie, sau e facut la cerere pentru o revista de asa ceva…? Cine are pasiunea asta asa “draguta”? :stuck_out_tongue:

Lasand la o parte subiectivitatea, din punct de vedere tehnic, mi se pare destul de bine realizat.

partea de JavaScript e creatie proprie?http://www.spectrulrealitatii.lx.ro/include/text.js


// bbCode control by
// subBlue design
// www.subBlue.com

Flashul de sus nu seincarca la mine - Movie not loaded
Mega_Bytu

Flashul de sus nu seincarca la mine - Movie not loadedNici la mine nu se incarca. Si imi merge foarte greu. Probabil e din cauza serverului...
Designul mi se pare destul de bine realizat, cel putin ce mi s-a incarcat :smiley:

Design-ul pare frumos dar nu are o logica … adica aici iti cad ochi pe urma se continua with … you know what i mean prim oara cand te uiti la pagina ramai cam bulversat te uiti la header care-i foarte nice dar pe urma nu stii ce vrei sa faci ce citesti prima chestie sau unde da-i- primul click !In rest bine realizat … noroc mult la prezentare ! Ceea ce va decide cu adevarat cine va fi castigorul de anu asta foarte multe site-uri bune ! Have fun !

Site-u e creat din “pofta” pentru astfel de povesti.In ceea ce priveste javascriptul nu este tot creat de mine de aceea am si lasat comment-urile, am facut binentzeles modificari dar nu mi-am insusit codul.Bannerul flash…ceva cu flash player 8 … el fiind contruit pt 7 … inca nu am reusit sa imi dau seama ce are.

bannerul e creatie proprie? cum ai generat miscarea liliacului?

Pe mine idee chiar ma intereseaza… dar din pacate n-am putut accesa siteul… imi da eroarea asta:

“Eroare in conectarea la baza de date: #HY000Host ‘lx.ro’ is blocked because of many connection errors; unblock with ‘mysqladmin flush-hosts’”

Crezi ca ai putea rezolva problema? Chiar am chef sa citesc niste chestii horror :laughing:

Gata, merge!

Domnule, ma declar, in mod personal si subiectiv, impresionat. Imi place foarte mult designul si mai ales pozele. Am de gand sa citesc cateva povesti la noapte… sa vad daca au efectul scontat :laughing:Cateva sugestii, daca se poate:

1)“Dupa ce ma jukt fotbal in parc,un coleg Stefan,a inceput sa ne povesteasca ,k, a fost odata prin catacombele din orashul …” Nu mai scrieti cuvinte ca “jukt”, fiindca mi se pare ca strica o atmosfera destul de bine generata.

2)Liliacul ala nu prea contribuie la cadru… adica nu e scary deloc, e mai mult amuzant… un foc animat/dinamic, care arde usor, tarana care zboara de pe o placa funerara ar fi mult mai subtile si mai de atmosfera.

3) Ati putea incerca niste fundaluri, meniuri, butoane animate, care sa dea senzatia de neclaritate(blur, motion blur, fadeuri) si de obscuritate (culori intunecate).Tine cont…“raul sta in detalii” … asa ca, putina atentie la detalii de ordin grafic/de design. Eu vad proiectul asta destul de bine si m-as bucura sa fie remarcat la concurs.Toate bune.