Statica fluidelor - Soft - Bucuresti - 2008 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Soft
  • Judetul: Bucuresti

Descriere

Lucrarea de faţă este un soft educaţional ce abordează un capitol din fizică, şi anume “Statica fluidelor”. Softul conţine pe lângă partea de teorie, o serie de experimente virtuale, simulând orele de laborator.
Softul este organizat în 4 secţiuni: Teorie (lecţiile propriu-zise, însoţite de experimente), Utilizări (prezintă modul în care sunt aplicate principiile fizice în viaţa reală), Evaluare (se realizează testarea cunoştinţelor dobândite în urma parcurgerii secţiunii de teorie) şi Dicţionar (cuprinde un ansamblu de informaţii legate de aparatele fizice utilizate în experimente, fizicieni care au studiat fenomenele, precum şi explicarea termenilor întâlniţi în lecţii).

Tehnologii

•3D Studio Max 7, Adobe Flash 8, Blaze 3D Studio

Cerinte sistem

procesor Intel / AMD 1 Ghz,
256 Mb RAM.
Placa video 64 Mb VRAM

Realizatori

Danescu Andrei

  • Scoala: Colegiul National de Informatica “Tudor Vianu”
  • Clasa: a XII-a
  • Judet: Bucuresti

Screenshotsin primul rand felicitari pentru tema aleasa, e foarte complexa si din descriere pare ca e tratata bine… as avea o intrebare: experimentele virtuale sunt interactive? daca da in ce sens? ce control are un utilizator asupra variabilelor din timpul simularii (daca este simulare)

cheers!

Salut si multumesc pentru aprecieri. Din pacate eu tocmai am terminat nebunia cu admiterea si nu am avut timp sa ma ocup de acest proiect in masura in care mi-as fi dorit, in conditiile in care l-am inceput prin noiembrie 2007 si am incetat lucrul la el pe la inceputul lui ianuarie, cand am constatat ca la termodinamica sunt la pamant :stuck_out_tongue: (scuzati off topic-ul prelungit). Ca sa iti dau un raspuns la intrebare, experimentele sunt mai mult animatii progresive, menite sa permita elevului/utilizatorului sa inteleaga pas cu pas ce se intampla. Oricum, timp mai e… stresul s-a dus in mare parte si se mai poate adauga… inspiratie si Cola sa fie :smiley:.

Feather

experimentele sunt mai mult animatii progresive, menite sa permita elevului/utilizatorului sa inteleaga pas cu pas ce se intamplae bun si asa :wink: si imi place cum ai folosit uneltele oferite de 3dsmax :smiley: (sfat: poti sa treci pe 3dsmax 2009, se gaseste pe torrente (n-am spus asta :laughing: , dar uite, vezi daca nu e gratuit?) si are niste facilitati care, mie cel putin, mi-au folosit mult..)
mult succes! cheers!