Stomatime - Web - Argeș - Lucrari 2018 Nationala

Informatii generale

Descriere

Stomatime este o platforma online destinata cabinetelor stomatologice din Romania, dar si pacientilor acestora.
Cabinetele inregistrare isi pot configura propriul cabinet (medici,preturi,orar,servicii,adresa,numar).
Pacientii pot alege unul din cabinetele afiliate cu platforma Stomatime pentru a se programa la un anumit doctor sau pentru a vedea preturile cat si alte detalii despre acesta.
In versiunea finala pacientii se vor programa in functie de libertatea doctorului dorit.
Pacientul isi poate alege o data libera in care sa se programeze fara sa sune sau sa fie sunat de personalul cabinetului, acesta trebuie doar sa confirme pe email sau numarul de telefon programarea realizata.
In urma programarilor cabinetelor le sunt actualizate in timp real programarile noi, iar personalul le poate accepta sau respinge cu un anume motiv.
Daca programarea a fost respinsa (in cele mai multe cazuri nu se vor respinge, deoarece sistemul o sa permita programarea doar daca ora si ziua selectata sunt libere si la o distanta medie de urmatoarea si anterioara programare facuta de o alta persoana) pacientul o sa fie notificat pe email cat si pe numarul sau de telefon adaugat in programare cu privire la respingere.
Cabinetele vor avea o parte de analistica unde pot vedea activitatea si numarul de programari/facturi/sume platite cat si un istoric al programarilor finalizate.
Fiecare pacient poate sa ofere un rating cabinetelor pe care le viziteaza.

Pe partea de securitate pacientii au la dispozitie si dubla autentificare (Google Authenticator).
Cabinetele vor avea securitate bazata pe IP-uri permise ce vor avea acces la panoul de control, acestea se vor adauga la prima activare a contului.

In versiunea postata este realizata doar partea de configurare si afisare a cabinetelor cat si vizualizarea acestora de catre pacienti alaturi de sistemul de rating, probabil pana in tabara o sa mai introduc si sistemul de programari.

Tehnologii

Pentru versiunea actuala am folosit:

 1. Laravel 5.6
 2. ReactJS 16.4
 3. Boostrap 4.11
 4. Axios
 5. jQuery
 6. HTML
 7. CSS
 8. Javascript
 9. mySQL
 10. Google Maps API

Pe parcurs o sa mai apara:

 1. Pusher (pentru programarile in timp real)
 2. Nexmo (pentru SMS-uri)

Cerinte sistem

Necesita o conexiune stabila la internet.

Realizatori

Mihai Daniel Eremia

 • Scoala: Liceul Teoretic Ion Cantacuzino
 • Clasa: 10
 • Judet: Argeș
 • Oras: Pitesti

Screenshots

Iti recomand sa existe consistenta in limba in care sunt paginile, am observat ca paginile de Login/Register sunt in engleza.

Nu inteleg foarte bine partea cu securizarea bazata pe IP-uri. Ce se intampla daca folosesc mai multe device-uri (PC + Laptop acasa, PC/Laptop + Smartphone, etc.).

Poti sa ne oferi niste conturi de demo sa verificam interfata de pacient si de cabinet?

1 Like

O sa modific in Romana tot ce mi-a mai ramas in Engleza.
Partea cu securitatea pe IP este doar un plan pentru stomatologii. Cabinetele se vor accesa doar din calculatorul autorizat cu un IP static aflat in incinta cladirii pentru securitate, dar vor avea optiunea sa permita si altor IP-uri statice conectarea la respectivul cont.
Pentru pacient cat si unul din cabinetele deja configurate contul este ere.dani@yahoo.ro si parola testtest

Multumesc pentru cont.

Parerea mea e ca ai probleme la ierarhia informatiei si navigabilitate. Imi e foarte greu sa-mi dau seama unde trebuie sa dau click, ca sa vad ce ma intereseaza.

1 Like

Multumesc de sfat, imi asum aceasta parte. Pe primul plan in proiect am pus backend-ul. Mai intai sa mearga totul bine si pe urma sa arate ok totul, cel putin asa am gandit inainte sa il inscriu in concurs. O sa mai lucrez la frontend pana in tabara. Daca ai mai descoperit ceva gresit sau o sugestie e bine venita.

Mult succes!

1 Like

php artisan make:auth?

1 Like

Da am folosit asta, dar o sa mai bag si autentificarea prin retelele sociale.