Succession - Multimedia - Hunedoara - 2015 Online

Informatii generale

Descriere

Tema filmului: Furtul.

Filmul nostru cuprinde patru personaje principale, care sunt surprinse în anumite momente dificele ale vieții, ce aleg varianta simplă de a-și rezolva singuri problemele, prin furt. Ideea pe care am dorit să o transmitem poate fi observată încă din titlul intitulat sugestiv: Succesiunea.

Mai exact, succesiunea provinde din faptul că am decis să facem o trecere prin mai multe tipuri de furt, care ajung să devină din ce în ce mai grave, mai periculoase. De la un „banal” furt material, până la unul sentimental (pierderea unei persoane dragi) sau chiar de viață (răzbunarea, prin crimă). Cu toate acestea, am considerat necesar să punctăm și ideea că fiecare persoană, atunci când fură, pierde un anume lucru, atât moral, cât și fizic. Deci, furtul aduce, cu el, alte probleme care ajung să ne macine, deci putem afirma că irosim/risipim o parte din noi, cu orice lucru negativ pe care îl realizăm.

Am hotărât că furtul poate fi oprit. Trebuie să fie oprit, dar e musai ca noi să vrem asta, să facem ceva. Astfel, filmul nostru cuprinde o povestire în povestire. Mai exact, veți observa că relatarea inițială reprezintă o poveste inspirată din realitate, ce are ca scopul de a promova o campanie împotriva furtului. Acel film le este prezentat elevilor din liceu, pentru a puncta problemele pe care furtul le aduce cu sine.

Noi am considerat important ca filmul să prezinte și o rezolvare a acestei ilegalități pe care o întâlnim zi de zi de zi, iar ca metodă am ales, deci, implicarea, promovarea educației în școli și nu numai.

Tehnologii

În realizarea filmului, am utilizat preponderent programul Sony Vegas 12, iar camera video cu care am lucrat este Sony DSC-H200.

Cerinte sistem

Calitatea filmului este HD (720p).

Realizatori

Păcurariu Marco

  • Scoala: Colegiul Național “Aurel Vlaicu” Orăștie
  • Clasa: 12
  • Judet: Hunedoara
  • Oras: Orăștie

Mișcolți Andreea

  • Scoala: Colegiul Național “Aurel Vlaicu” Orăștie
  • Clasa: 12
  • Judet: Hunedoara
  • Oras: Orăștie

Screenshots


Va rog sa postati link-ul din nou deoarece cel furnizat nu functioneaza. De asemenea va recomandam sa folositi YouTube.

Link corect: https://youtu.be/H5qNtvbOo8E