Sugestie (despre prezentari)

Am si eu o sugestie, nu stiu daca este neaparat buna, legata de timpul de prezentare. Daca cel care prezinta nu ii ajung 15 minute si inca nu bate campii sa nu fie oprit de comisie. Cred ca ar fi interesant pentru ca sunt multi care au de spus multe chestii interesante despre aplicatia lor si poate nu au suficient timp.

Eu sunt de acord, dar sincer nu cred ca se va pune in aplicare sugestia ta. Dar intr-un fel chiar este necorect pentru unii care au priecte mult mai complexe decat altii si nu au timp in 15 minute sa prezinte tot, in schimb ce unii pot prezenta proiectul in doar 5 minute

Eu cred ca s-a luat asta in calcul deja. Eu unul am observat ca la unii s-a depasit timpul de prezentare de 15 minute si comisia nu i-a oprit daca li-se parea ca era interesant proiectul.

Pai ok, stiu ca s-a depasit ar nu cu mult.Pai de ce nu e corect, juriul nu puncteaza durata discursului, ci ceea ce spui, daca spui chestii superinteresante si iti ajung 5 minute e foarte bune, daca vb 20 de minute si spuii chestii mai putin interesante ca ala care a vb 5 minute iei punctajul ca atare.

Din cate stiu s-a vb si 30 minute si nu i-a oprit nimeni…deci nu vad unde este problema.

Totusi…daca 15 minute se cer…15 minute mi se pare normal sa se ofere…trebuie sa te incadrezi in timp…asta este…eventaul sa se prelungeasca timpul pentru toata lumea…altfel este o problema:

Sa zicem ca primul individ nu cunoaste legile info educatiei si se opreste dupa 15 minute iar altul este lasat sa continue nu este cinstit…

pai de aia am deschis topic sa vedem daca se poate sau daca nu. ar fi fain sa fie timp nelimitat atata timp cat nu aberezi, nu crad ca ar depasi cineva 30 de min.

bloodpath


Sa zicem ca primul individ nu cunoaste legile info educatiei si se opreste dupa 15 minute iar altul este lasat sa continue nu este cinstit...


daca nu le cunoaste atunci de ce sa se opreasca :stuck_out_tongue:.

legile infoeducatiei facand referire la faptul ca desi in regulament scrie 15 minute poti vorbi si 30 de minute fara riscul de a fi oprit.

Timp nelimitat? neah…

Dar totusi cred ca prelungirea celor 15 minute ar fi indicata…20-25 cred ca ar fi absolut suficient pentru o dezbatere complexa…

Timpul este dictat si de numarul total de lucrari.

Anul acesta eu imi voi aduce un timer care sa piuie cand se termina minutele alocate. :smile: Cel putin la web voi propune sa respectam timpul cat mai strict.Sfatul meu este sa va pregatiti prezentarea de acasa. Sa va ganditi bine ce puncte vreti sa atingeti, ce vreti sa spuneti despre site, ce mesaj doriti sa comunicati juriului. Ce anume e important si ce anume nu este. De ce site-ul vostru este cel mai tare, cool, nou, nerealizat pana acum site din lume. De ce ati luat anumite decizii si de ce deciziile acelea sunt cele mai bune.Puteti sa folositi aceasta prezentare in folosul vostru. Daca doar browsati prin site si explicati evidentul, v-ati irosit cele 15 minute pentru ca asta putea sa faca si juriul de unul singur.Si daca tot m-am pornit sa dau sfaturi despre prezentari… mie mi se pare important ca voi sa credeti in ceea ce spuneti in prezentare si sa fiti convinsi si entuziasmati de ceea ce ati facut si de ceea ce spuneti. Daca voi nu credeti in produsul vostru, nici cei carora il prezentati nu vor crede.Si daca va pregatiti prezentarea si o repetati macar o data acasa in fata unor prieteni, va puteti incadra si in timp si veti avea si o prezentare buna.

Exact :smile:

ok, asa este, eu tot am impresia ca nu ma voi incadra in timp. o sa imi fac prezentarea de acasa :smile:.

O limită fixă şi restrânsă de timp poate fi un avantaj mare pentru cel care îşi pregăteşte cu atenţie prezentarea.Luaţi-vă timpul de partea voastră şi lăsaţi altora surprizele şi prezentările lungi & plicticoase. :wink:

ideea e ca in astea 15 minute trebuie sa faci un rezumat al lucrarii. propozitii de genul “in stanga e un buton pe care scrie :home: si cand apesi pe el, te duce la prima pagin, care este index-ul site-ului”. un rezumat bine pus la punct este valoros. trebuie sa faceti astfel incat sa prezentati toate informatiile privind site-ul, intr-un mod simplu, la obiect.

mie mi-au ajuns mereu cele 15 minute. am impartit timpul in 3: 5 minute pentru fiecare punct:concept, design, programare.gasesc suficiente cele 15 minute. ar trebui sa va incadrati in timp.

anul trecut parca s-au respectat minutele (cel putin la mine…). un membru al juriului avea un ceas.

s-a respectat in sensul in care se anunta ca respectivul si-a depasit spatiul de emisie. Dar asta nu inseamna ca unii nu au vorbit si cate o jumatate de ora , mda…o prezentare lunga si plictisitoare!

Mega_Bytu

Am si eu o sugestie, nu stiu daca este neaparat buna, legata de timpul de prezentare. Daca cel care prezinta nu ii ajung 15 minute si inca nu bate campii sa nu fie oprit de comisie. Cred ca ar fi interesant pentru ca sunt multi care au de spus multe chestii interesante despre aplicatia lor si poate nu au suficient timp.


15 minute de prezentare sunt arhisuficiente pentru un om care stie sa-si sistematizeze, sa-si noteze pe o hartie momentele pe care le are de parcurs. Tocmai de aceea termenul de "batut campii" nu trebuie sa fie in vocabular...
Va doresc succes!

CORECT !!!

cine respecta cele 15 minute primeste “CADO” un inel cu smaralde si diamante de la italianu’ ala de la teleshopping. :smile:

lasand gluma la o parte, cum s-a spus si mai sus, 15 minute sunt suficiente. faceti bine si profitati de ele, nu va lungitzi …