Sunscreen - Multimedia - Dolj - Lucrari 2024 Nationala

Informatii generale

Descriere

În videoclipul “Sunscreen”, urmărim călătoria interioară a unui tânăr care se confruntă cu greutăți și trăiri
intense. În timp ce este coplesit de gânduri și emoții care îi provoacă traume, tânărul decide să ia o măsură radicală: își rade complet părul, într-un gest de disperare și de eliberare.

Tânărul găsește o casetă audio uitată cu melodia “Everybody’s Free To Wear Sunscreen”. Începe să asculte melodia, iar versurile pline de înțelepciune încep să îi pătrundă în suflet.

Pe parcursul melodiei, videoclipul ne poartă prin amintirile frumoase din viața tânărului: momente de fericire, prietenie, iubire și realizări. În timp ce se rememorează aceste momente, tânărul începe să înțeleagă că fiecare experiență, fie ea bună sau rea, este parte din călătoria sa și că nu există
problemă fără soluție.

La finalul melodiei, tânărul își dă seama că puterea de a-și găsi pacea interioară și fericirea se află în propriile sale mâini.

Cu o mișcare hotărâtă, tânărul ia un tub de cremă de protecție solară și își acoperă fața cu grijă, simbolizând înțelegerea și acceptarea mesajului profund al melodiei. Prin gestul său, el înțelege că este liber să își trăiască viața cu încredere și că este responsabil de propria sa fericire și protecție.

“Sunscreen” este un videoclip emoționant și inspirațional care ne amintește că, indiferent de provocările pe care le întâlnim în viață, avem puterea de a alege să ne îndreptăm fața către soare și să îmbrățișăm lumina și înțelepciunea care ne înconjoară.

Tehnologii

Pentru filmat am folosit: CANON EOS M50 MARK II.
Mod de filmare: 4k, 25 fps

Pentru montat si editat am folosit programele “Adobe Premiere Pro“ și “Adobe Animate“

Pentru efectul de casetofon am folosit programul “Audacity“

Cerinte sistem

calculator pentru accesarea videoclipului

Realizatori

David Nicolae

  • Scoala: Colegiul National “Elena Cuza”
  • Clasa: 11
  • Judet: Dolj
  • Oras: Craiova

Screenshots