TeddySoft SecretBrowser - Soft Utilitar - Bucuresti - 2013 Nationala

Informatii generale

 • Categorie: Soft Utilitar
 • Judetul: Bucuresti

Descriere

TeddySoft SecretBrowser 6

Introducere
De-a lungul celor 5 ani de programare a browserului, din care ultimii 3 au fost dedicati versiunii 6, am reusit sa aducem in stadiul de prelansare, un nou navigator de internet, FTP si local ce are viteza sporita si cateva facilitati pe care produsele concurente nu le contin, printre care:

Lock-Unlock
Una dintre cele mai « tari » facilitati o reprezinta Lock-Unlock. Aceasta facilitate permite utilizatorului sa blocheze browserul pe o anumita pagina. Blocarea se poate face cu sau fara parola. Dupa blocare, browser-ul nu va mai putea naviga pe alte pagini web, decat pe link-urile pe care pagina pe care a fost blocat le contine. Dupa blocare, utilizatorul poate debloca browser-ul(in cazul in care a fost blocat cu parola, utilizatorul va trebui sa tasteze parola inainte de deblocare).
La ce e buna chestia asta: Lansare website, activitati educative on-line, etc…

Quick-Hide
Aceata facilitate permite ascunderea programului. Programul afisaza (pe parcursul executiei sale), iconita sa in meniul dreapta-jos (langa ceas). In momentul in care utilizatorul da dublu-click pe ea (sau o atinge de 2 ori – pentru touchscreen), programul se ascunde. Fereastra principala a programului, dispare instantaneu (nu se minimizeaza) iar iconita (din bara de start- nu din bara de sistem) dispare. Ramane doar iconita din bara de sistem, care, in momentul in care in momentul in care se da dublu-click pe ea, programul reapare.
Inainte de a ascunde programul, utilizatorul poate seta o parola de reafisare. Daca utilizatorul seteaza parola de reafisare, la solicitarea reafisarii, el va fi nevoit sa o tasteze.
La ce e buna chestia asta: « Nu vreau sa vada sotul meu ce cadou ii cumpar de Valentine’s Day «

Quick-Mail
Desi a fost conceput ca un navigator de internet, programul contine si un client de email rapid. Quick-Mail ofera utilizatorului posibilitatea de a scrie un email rapid, chiar din browser, fara a fi nevoit sa deschida clientul de email sau sa intre pe adresa furnizorului de web-mail. Pentru a folosi aceasta facilitate, utilizatorul trebuie sa intre in meniul «Settings» si sa tasteze datele unui cont de email pe care il detine(versiunea «Prelansare 2» suporta doar Gmail, versiunea finala va suporta mai multi operatori de email. Acest pas trebuie facut o singura data. La repornirea programului, acesta isi va reaminti datele introduse). Dupa configurarea contului, in partea din dreapta jos a ferestrei principale a programului va apare sigla «Quick-Mail(un plic)». Utilizatorul va putea da click pe acel pliculet si va putea introduce datele email-ului(To, Cc, Bcc, Subject si Textul email-ului). Dupa ce apasa butonul « Send », utilizatorul va primi un mesaj prin care este informat daca email-ul s-a trimis sau daca a aparut o eroare. Feedback-ul este afisat in maximum 10 secunde.
La ce e buna chestia asta: Utilizatorul gaseste pe internet un citat pe care doreste sa-l trimita membrilor familiei. (utilizand metodele vechi, utilizatorul pierde timp pana cand porneste programul de mail/acceseaza site-ul furnizorului de mail, face log-in si da click pe « Compose »).
Personalizare sincronizata
Browser-ul nu are meniu de personalizare. Pentru device-urile ce ruleaza Windows Vista (sau mai nou) si au un driver video compatibil WDDM 1.0, programul se sincronizeaza cu tema activa pe sistem si capata culoarea implicita a acesteia. In cazul in care device-ul ruleaza un sistem de operare mai vechi decat Windows Vista sau nu este instalat un driver WDDM 1.0, programul capata culoarea « Negru ». I plus, pe device-urile ce ruleaza Windows 7 (sau mai nou), iconita(din bara de start) programului se coloreaza cu cate % s-a incarcat site-ul activ. Culoarea se poate schimba in meniul « Settings ».
La ce e buna chestia asta: Aspect placut, utilizatorul poate minimiza programul pe parcursul incarcarii unei pagini ce dureaza mai mult timp si poate vedea cat la suta s-a incarcat fara a se duce in programul propriu-zis.

Premiat
Versiunea de prelansare a programului nostru a primit sigla SoftPedia 100% curat, iar eu am primit de la cercetatorii SoftPedia un email in care mi-au spus ca sunt impresionati de calitatea produsului si ca ma incurajaza sa mentin aceste standarde inalte si in viitor.

Tehnologii

Windows 7 API, Default Programs API, Custom WebBrowser

Cerinte sistem

 • CPU Intel Pentiun III sau mai nou (Recomandat Pentiun D sau mai nou)
 • 512 MB RAM sau mai mult (Recomandat 1GB sau mai mult)
 • Pentru a reda sunete, este nevoie de o placa de sunete
 • Microsoft Windows XP sau mai nou (Recomandat Windows 7 sau mai nou)*
 • Monitor LCD/CRT + Mouse si Tastatura sau Display Touchscreen (Programul este optimizat pentru touchscreen)
 • Programul nu este (inca) compatibil cu Windows RT

Realizatori

Radoi Teodor Cristian

 • Scoala: Colegiul National “Grigore Moisil Bucuresti”
 • Clasa: a X-a A
 • Judet: Bucuresti

Screenshots


ce are viteza sporita


Ce render engine folosesti?
Cum poti sa demonstrezi viteza sporita - sau ce optimizari faci pentru a obtine asta?