Teste Autocunoastere - Web - Prahova - 2006 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Web
  • Judetul: Prahova

Descriere

Testele sunt folosite din ce in ce mai des. Fie ca iti plac sau nu, a devenit dificila evitarea testarii de-a lungul carierei. Multi angajatori le folosesc in mod curent, deoarece considera ca ele reprezinta niste indicatori mai buni, in ceea ce priveste potentialul persoanelor intervievate, decat rezultatul altor tipuri de examinari sau chiar decat experienta in munca a unei persoane. Testele ajuta la stabilirea inclinatiilor naturale ale unei persoane, chiar daca aceasta nu poseda cunostinte sau experienta in domeniul respecti.

Tehnologii

Html, JavaScript, CSS, PHP, MySQL, Flash

Cerinte sistem

Cpu 450Mhz, 128Mb Ram, Video 32Mb Ram, Server Apache, MySQL

Realizatori

Cuţa Andrei

  • Scoala: Liceul “Teoretic Nichita Stanescu” Ploiesti
  • Clasa: 12
  • Judet: Prahova

Screenshots

O intrebare…

Siteul e tot facut dintr-un sigur movie clip flash? Ca mi se incarca foarte greu. Astept deja de vreo 3 minute si nu vad nimic… :confused: Cat spatiu ocupa pe server, in total?

ciprybalea

O intrebare...
Siteul e tot facut dintr-un sigur movie clip flash? Ca mi se incarca foarte greu. Astept deja de vreo 3 minute si nu vad nimic........ :confused: Cat spatiu ocupa pe server, in total?Proiectul nu este accesibil momentan, fac modificari la el, referitor la spatiu: ocupa cam 50mb fara bazele de date.

50 MB in mai multe pagini,imagini etc, sau exista fisiere f mari (flashuri de zeci de mega)?P.S: Ai verificat vreodata cum arata site-ul in FireFox?

Andreicyr

Proiectul nu este accesibil momentan, fac modificari la el, referitor la spatiu: ocupa cam 50mb fara bazele de date.Dar ce aveti asa de mare pe site? Ca, din cate imi dau seama din poza, e in mare parte php. Sau ma insel....
Oricum ar fi, pana un surfer se uita pe tot situ vostru ii ia ceva timp pana downlaodeaza cateva zeci de mb. Si daca vreti sa puneti siteul pe net, o sa va zboare traficul una-doua.

am zis cam 50mb aka aproximativ :smile:, si are o multime de fisiere [ fff multe poze pt fiecare test in parte ] In legatura cu traficul… utlizatorul nu trebuie sa descarce tot siteul… sunt doar ffffffffff multe fisiere mici… proiectul este “pus pe net” accesul fiind restrictionat din motive de mentenanta, traficul nu zboara pentru ca este hostat pe server propriu