Avand in vedere ca s-au incheiat inscrierile la concurs si avem in fata toata lucrarile(mai mult sau mai putin: poze si/sau linkuri), as fi curios sa va dati cu parerea ce lucrari WEB se claseaza printre primele 10. Ar fi frumos sa nu vorbeasca fiecare despre lucrarea lui, ca sa evitam subiectivismul…
Si ca sa incep chiar eu o sa metionez primele 10 lucrari, dupa parerea mea nesubiectiva. Ordinea nu conteaza, adica prima nu e locul 1. Sunt cele mai bune 10, dupa mine: webia, infoelectronica, fotoart, colegiul national iasi, bestgames, ez-portal, top66, fotolitera, gatesc bine, lolhome
Parerea mea…
Deci asta am visat azi noapte ce vine cineva si face un top !
Asa ca nu stiu eu zic asa primul o sa se bata cei ceu ffff multa exeperienta adica care merg la web de vreo cel mult 2 ani adica bestgames … am putin respect pt mega_bytu … pe urma top66 pentru ca este un site vechi cu ceva sute de mii de utilizatori ! Dar are o problema (see vivi`s blog a avut el o prezentare a traffic.ro acolo o sa vedeti la ce ma refer) !
Pe urma baietii din iasi ca m-o lasat placut impresionat cu Colegiul National Iasi ! Pe urma o sa fie cineva cu flash cineva care s-a muncit muulte la niste efecte care impresioneaza foarte usor si asta merita ! Dat am uitat de cei din galati care daca o sa faca o prezentare buna au mari sansa (cei cu acvariul online) ! Pe urma daca prezentarea merge struna ce-i de la AllSms ii interesanta ideea sa vedem tehnologia daca merge … si pe urma ce-i care prezinta bine o sa prinda mentinuni pentru ca daca faci un site super tare si nu stii sa-l prezinti degeaba !!!
Parerea mea generala e ca ar trebui apreciate siteurile care vin cu inovatii, nu cele care variaza pe o tema deja supra-exploatata pe net. Siteurile care sunt concepute pentru a rezista mult timp pe net, care sunt facute sa adune utilizatori / vizitatori, care sa se intrezina “singure”. Pana la urma asta inseamna un site de succes.
Depinde de obiectiv, un site ca sa fie de success nu trebuie sa se intretina singur, trebuie sa isi atinga obiectivul propus. De exemplu un site de genul portal de informati, magazin on-line nu se va intretine singur pentru ca trebuie actualizat dar un site de matrimoniale, prietenii etc o va face pentru ca interventia umana se face rar si doar valideaza pozele care si aia nu este in mod deosebit obligatoriu.
Un site de success se optine dupa multa munca niciodata nu poti sa zici ca ai terminat treaba la un portal cel putin asa cred eu tot timpul mai este ceva de vazut de reparat de imbunatatit … si dupa mine asta isi va spune cuvantul pentru ca sunt unele portale care debia sunt terminate timpul de debug … de verificat de stress test a fost foarte limitat pt aceastea si tot timpul poate interveni ceva … !
La un portal care are 2-3 ani si care se stie ca ruleaza bine si nu are probleme cel care-l prezinta este mai sigur pe el decat unul care a terminat acum o saptamana toata treaba ! + experienta aceasta este primul al meu la galaciuc si sper sa fac o impresie buna … sansele sunt limitate din toate punctele de vedere din cauza experientei dar noah … traim si invatam !