2004

Sal!


Totusi concursul asta se tine si in 2004?


Daca da:


Pana cand trebuie sa ne inscriem si cand sa trimitem proiectele?Daca nu ne incadram in timp putem sa trimitem un proiect neterminat iar cand e concursul sa il aducem pe tot?


Ma pot inscrie si la soft si la pagini web singur si cu alt proiect cu altcineva ???

Proiectele nu trebuiesc trimise in prealabil.


Ele trebuie sa treaca de preselectia judeteana.Ia legatura cu inspectorul de specialitate din judetul tau.


Daca pana acum judetul tau nu a participat la Infoeducatie, ia legatura cu Emil Onea.

De ce faza nationala a fost programata in acelasi timp cu concursurile de admitere de la principalele facultati? Nu era mai bine in august, ca de obicei. Elevii de a 12-a nu o sa aiba sansa sa participe. Apropo, misto logo Vivi, te reprezinta :smile: .P.S. Se poate veni la lipeala, fara sa ai vreo treaba cu concursul ?

FATAL ERROR

De ce faza nationala a fost programata in acelasi timp cu concursurile de admitere de la principalele facultati? Nu era mai bine in august, ca de obicei. Elevii de a 12-a nu o sa aiba sansa sa participe. Apropo, misto logo Vivi, te reprezinta :smile: .


A fost programata faza nationala? Unde scrie?

pe www.edu.ro la olimpiade si concursuri

Oameni buni, ce faceti cu data asta de desfasurarea a concursului? Dupa desfasurarea concursului pe faza judeteana, toti concurentii care au promovat la nationala din judetul meu sunt in clasa a XII-a si au admitere in perioada respectiva. Personal, dau la Iasi la Informatica si la Automatica si Calculatoare. Chiar daca la info se termina admiterea pe 20 (concurs de dosare) intr-o saptamana trebuie sa ma intorc la facultate sa inchei contract. Dupa cum stiu eu, majoritatea facultatilor au admiterea atunci. Cine a avut ideea geniala sa hotarasca perioada asta?

Exista posibilitatea sa se modifice data?

Daca nu modificati data, va garantez ca va scadea nivelul de calitate al lucrarilor prin lipsa unor elevi din anul IV de liceu.P.S.

- Vivi, esti cam degeaba. De ce nu ai raspuns la reply-ul lui FATAL ERROR cand ti-a spus unde scrie data de desfasurare? Ce usor este sa ignori (si ce matur)

- Mesajul de fata este destinat organizatorilor adevarati ai concursului si nu unui student care nu are unde sa se bage in seama decat la un concurs la nivel preuniversitar.

incubus

Exista posibilitatea sa se modifice data?


Subscriu si eu (si altii) la aceasta idee. Eu am participat 3ani la InfoEducatie insa acum nu mai pot participa din cauza acestei hotarari intrucat perioada se suprapune cu admiterea la facultate si a doua sesiune de baraje pentru lotul de info. Nici fratii Hobeanu - cei care au castigat multe premii cu aplicatii deosebite la categoria software-utilitar nu mai pot participa anul acesta din aceleasi motive.

Am post-at acest mesaj in speranta ca inca se mai poate schimba ceva. Imi place foarte mult tabara Galaciuc si concursul InfoEducatie si sper ca voi avea ocazia sa particip si anul acesta.

Vivi, mesajele acestea sunt citite de dl. Prof. Onea?


incubus

P.S.
- Vivi, esti cam degeaba. De ce nu ai raspuns la reply-ul lui FATAL ERROR cand ti-a spus unde scrie data de desfasurare? Ce usor este sa ignori (si ce matur)
- Mesajul de fata este destinat organizatorilor adevarati ai concursului si nu unui student care nu are unde sa se bage in seama decat la un concurs la nivel preuniversitar.


incubus... get a life! :imp:

wickedman … eat me! :imp:

Deocamdata…deabia am obtinut promisiunea finantarii taberei.

Data poate fi modificata relativ usor.Voi discuta cu administratia taberelor si voi schimba data

emil o

Ar fi nemaipomenit!

Ce bine ca exista forum`urile acestea… :smiley:

Cea mai buna veste de pana acum!!! :smiley: :smiley: :smiley:Da’ as mai avea o intrebare.

Am participat anul asta la un concurs cu programul cu care am de gand sa vin la Infoeducatie.Are ceva?

incubus

Am participat anul asta la un concurs cu programul cu care am de gand sa vin la Infoeducatie.
Are ceva?


Nu are nimic.

La ce concurs ai mai participat mai incubus!? poate ne stim… :stuck_out_tongue:

La concursul … “Istorie si societate in domeniul :confused:… virtual” la Iasi. Probabil ca daca-ti spun ce am prezentat, ma stii. Am facut proiectul ala mare cu Istoria Romanilor si nu mi-a mers faza de la sfarsit.

Hmmm…nu mai tin minte tema asta…oricum…erau atatea teme care semanau intre ele :smile: …dar am o banuiala…nu esti cel din valcea? cel care a incriptat tot site-ul si a primit tot felu` de erori urate la sfarsitul prezentarii? :wink:

Revin :bulb:

sau era ceva soft “educational”…? hmm…spune judetu` ca imi dau eu seama :stuck_out_tongue:

Nu.

Am fost la istorie, la soft educational, nu la web. Sunt din Suceava si am luat mentiune. Eram ala cu “cate zile mai sunt pana la bac”. Dar daca vrei sa vb despre proiectul meu, sa trecem pe private messages. k?

data e intr-adevar aiurea…

eu personal am o mica problema… faza judeteana (bistrita-nasaud) la noi s-a tinut sambata asta… desi am 2 lucrari calificate, s-a hotarat ca eu nu ma duc, ci merg ceva copilashi de a 9-a, a 10-a in lucl meu, ca eu is pe a 12-a si am admitere… mi se pare absolut idioata hotararea asta, mai ales ca eu s-ar putea sa intru la faculta fara admitere, si in plus, daca m-am calificat, e dreptul meu sa particip… in continuare ramanea la latitudinea mea sa hotarasc daca imi exercit sau acest drept… nu se poate interveni la acest aspect?..

Ai dreptate … Ar trebui sa vi tu cu noi la Infoeducatia ca ai luat si locul 2 si locul 3 … Io am luat locul 1 si nu am nici un fel de probleme… Is curios cum o sa fie la Nationala… Sincer as vrea sa vina si Claudiu ca el merita foarte mult, dupa Bac sa vina la acest concurs… Poate il va ajuta la facultate…

Din cate am auzit, ii posibil sa se schimbe data desfasurarii concursului, sau cel putin se incearca… Am vazut asta in cateva mesaje anterioare de pe forum…In orice caz incearca sa poti veni la concurs ca nu mi se pare corect ca la un concurs care are are doua sectiuni si se cer 4 concurenti/judet sa mearga toti de la o singura sectiune… In acest fel is mai putine sanse sa se poata lua locuri si mentiuni…

:laughing: Succes tuturor celor care vin la Galaciuc anul acesta… :laughing:

Salutare!Am si eu o nelamurire, cred ac se incadreaza pe aici :stuck_out_tongue:. Am vazut ca a aparut sectiunea Participanti pe 2004 numa ca e goala. Am vazut si o rubrica inscrieri.Care-i faza? Ne inscriem noi, ne inscriu profesorii sau asteptam doar?