Total Express - Soft - Bucuresti - 2007 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Soft
  • Judetul: Bucuresti

Descriere

Total Express estu un proiect ce are ca scop inglobarea cat mai multor utilitare Sotf realizate individual si inbunatatite, ce au menirea de a oferii utilizatorul o platforma vasta pe baza caruia acesta poate sa-si desfasuare activitatea intr-un mod simplu si util.

Tehnologii

Delphi 7, Adobe Photoshop

Cerinte sistem

Cerinte minime de sistem necesare: Procesor 600MHz, Memorie 128 MB RAM, Sistem de Operare Windows 2000/XP

Realizatori

Niculae Teodor

  • Scoala: Liceul Teoretic “C.A. Rosetti”
  • Clasa: a IX-a
  • Judet: Bucuresti

Screenshots

Like… in Bucuresti a fost faza pe municipiu? :unamused:

Da. Da care-i legatura?

Krueger ce intrebari subtile puiMie acel web browser control mi se pare prea mic pt. a viziona siturile cum trebe.

Ce face Show Mp3?

Poate e doar un demo ce arata el acolo pentru ca nu se vede nici un location bar unde sa se introduca adresa sau alte butoane. :stuck_out_tongue:

Sunt subtil fiindca, pe de o parte, am niste pareri foarte clare despre anumite practici si situatii, dar pe de alta vreau sa-mi pastrez cat de cat bunul simt.

Ah. Greu m-am mai prins…

Cum ai putea sa imbunatatesti browserul web? E dezvoltat de tine motorul (sau open source?) si poti sa-l modifici oricand?Total Express estu un proiect ce are ca scop inglobarea cat mai multor utilitare Sotf realizate individual si inbunatatite, ce au menirea de a oferii utilizatorul o platforma vasta pe baza caruia acesta poate sa-si desfasuare activitatea intr-un mod simplu si util.
Ubuntu linux (de exemplu) nu era destul de bun?

“Total Express estu un proiect ce are ca scop inglobarea cat mai multor utilitare Sotf realizate individual si inbunatatiteBrowserul web… e cumva… explorer (imaginati-va ca ultimul cuvant a ars intr-un foc purificator)… intr-o rama (traduceti voi frame altfel :stuck_out_tongue:)??

Practic, softul tau este un lansator de aplicatii. Uite cateva sfaturi, si te rog nu le lua in nume de rau, nu sunt cu rea intentie:

- ai putea sa faci astfel incat utilizatorul sa poata sa adauge aplicatiile sale

- in loc de butoane, incearca just for fun iconite cu numele aplicatiilor langa ele sau dedesubt (in stil explorer)

- ideea cu browserul embeded e foarte proasta :disappointed: (scuze, dar cineva trebuia s-o spuna), in principiu din motive de confort si lipsa a butoanelor. Ai putea totusi sa ai un buton care sa lanseze browserul selectat in prealabil de utilizator (in felul asta oameni cum sunt eu nu vor simti nevoia sa sparga monitorul la vederea e-ului albastru)Ar mai fi cate ceva, dar nu vreau sa te incarc sau sa par nesimtit (chiar daca sunt). Acum, o intrebare: ce face show mp3?? :smiley: Multa bafta si spor la lucru :wink:

Am si eu o sugestie, daca vrei sa faci un spatiu de lucru poti sa-l faci pentru Internet Cafe-uri, ca sa restrictionezi accesul utilizatorului la computer, dar cum a spus cineva si mai sus, foloseste icon-uri. Am vazut asa ceva la un Internet Cafe, avea multe chestii interesante. Pentru utilizatorul normal cred ca cel mai optim spatiu de lucru este desktop-ul. Si cred ca nici Internet Cafe-urile nu mai au nevoie asa de mare de soft-uri care sa restrictioneze acces-ul, Windows-ul poate fi configurat destul de bine ca sa restrictioneze utilizatorii.

Eu cred ca Show MP3 lanseaza Winamp :confused: sau Media Player…

Mai exact, cred ca are legatura cu componenta TMediaPlayer din Delphi. La fel cum pentru browser se foloseste o componenta de iexplorer si pentru editoare de text exista TRichEdit si multe alte componente smechere. Pentru a-ti imbunatati semnificativ proiectul cu eforturi mici spre nule, iti recomand cu caldura http://torry.net/pages.php?id=92 .Si in caz ca nu e deja clar, da, spun astea cu ironie.

Serios vorbind nu prea imi dau seama la ce ma ajuta un asemenea program.

In al doilea rand aplicatia ta pare cam dezasamblata. Nush design-ul nu e unitar. E ca si cand ai face o diploma folosind toate modelele de WordArt. E bun pentru a demonstra ce poate word, dar nu poate fi considerat un produs finit.Poate ai putea pune un demo v-undeva pe vre-un server.

Am neglijat cam mult Forum-ul si vad ca s-au strans cateva comentarii interesante fapt pt care m-am simtit nevoit sa va dau un semn de viata.In primul rand programul din Screenshot este doar un Demo, e o versiune mai veche care nu mi se mai pare nici mie interesanta asa am decis sa fac ceva mai complex desigur pastrand procedurile folosite la “proiectul initial” si imbunatatite (nu as vrea sa intru acum in prea multe detalii pt a pastra intimitate a programului :wink: ).As putea totusi sa intru un pic in detaliu ca sa ii raspund amicului Krueger, ai dreptate pt MP3 Player am folosit TMediaPlayer dar nu l-am lasat “neinitiat” astfel MP3 Playerul a suferit cateva modificari si a ajuns la stadiul de “Winamp in Delphi” (cu cateva amanunte lipsa de care le-am omis <i> ) cat despre Web Browser va pot spune doar atat, ca a fost adaptat astfel incat sa fie in stare sa lucreze cu mai multe motoare de cautare ( 6 la numar) pe care le foloseste simultat si astfel platforma de cautare este automat extinsa si utilizatorul are accesul la mai multe informatii.Cam atat am avut sa va spun … astept sa va mai scrieti parerile…

Cyber()Cracke

As putea totusi sa intru un pic in detaliu ca sa ii raspund amicului Krueger, ai dreptate pt MP3 Player am folosit TMediaPlayer dar nu l-am lasat "neinitiat" astfel MP3 Playerul a suferit cateva modificari si a ajuns la stadiul de "Winamp in Delphi" (cu cateva amanunte lipsa de care le-am omis <i> )De ce as folosi programul tau in loc de Winamp?

cat despre Web Browser va pot spune doar atat, ca a fost adaptat astfel incat sa fie in stare sa lucreze cu mai multe motoare de cautare ( 6 la numar) pe care le foloseste simultat si astfel platforma de cautare este automat extinsa si utilizatorul are accesul la mai multe informatii.


Adica deschide 6 ecrane?

De ce as folosi programul tau in loc de Winamp?

Intr-adevar, este o intrebare foarte interesanta. Total Express e proiectat sa functioneze ca un spatiu de lucru limitat, astfel el limiteaza accesul utilizatorului la restul PC-ul fapt pt care m-am gandit sa ii concep si un MP3 Player alaturi de alte utilitare din dorinta de a oferii utilizatorul un desktop cat mai placut.Adica deschide 6 ecrane?Cat despre Browser, acesta este in proces de dezvoltare(Nu deschide 6 ecrane), foloseste un singur Form in care se deschide 6 sau poate chiar si mai multe Tab-uri, iar pt o mai buna explorare o sa fac un MainTab care sa Index-eze primele 20 de link-uri gasite de fiecare motor de cautare.

In primul rand scuze ca readuc la viata threadul asta adormit, dar nu ma pot abtine.Cyber()Cracke

As putea totusi sa intru un pic in detaliu ca sa ii raspund amicului Krueger, ai dreptate pt MP3 Player am folosit TMediaPlayer dar nu l-am lasat “neinitiat” astfel MP3 Playerul a suferit cateva modificari si a ajuns la stadiul de “Winamp in Delphi” (cu cateva amanunte lipsa de care le-am omis <i> ) cat despre Web Browser va pot spune doar atat, ca a fost adaptat astfel incat sa fie in stare sa lucreze cu mai multe motoare de cautare ( 6 la numar) pe care le foloseste simultat si astfel platforma de cautare este automat extinsa si utilizatorul are accesul la mai multe informatii.

Cam atat am avut sa va spun … astept sa va mai scrieti parerile…

“amanuntele” lipsa sunt cumva un equalizer si un playlist?Utilizatorul isi poate adauga un motor de cautare nou sau cele sase sunt hardcodate in aplicatie?