TV pentru meci

Am si eu o intrebare (poate pare stupida, dar nu am mai fost la Galaciuc).

Dupa cum stiti, pe 18 august este meciul Romania - Finlanda, pe care as vrea sa il vad cumva. Presupun ca exista aceasta posibilitate, dar vreau sa ma asigur…

Asta este prima oara shi pentru mine cand poposesc la Galaciuc shi nu shtiu sigur daca este sau nu TV … ar trebui sa existe shi un TV pe acolo (in majoritate taberelor in care am fost daca te chinuiai gaseai un TV) numai ca din cate shtiu nu exista CATV … daca se transmite pe TVR1 sau 2 atunci nu e problema.

Intreaba-l pe Vivi ca el e veteran shi itzi poate raspunde mai bine.

Cablu TV nu exista cu siguranta. Iar TV pentru TVR, chiar nu am cunostinta de existenta vreunuia. S-ar putea sa existe, dar daca sunt, doar unul sau maxim doua.

Nu cred ca toata lumea se va uita la meci (cred ca ajung 2 tv-uri) … cel putin eu nu sunt fan al meciurilor de fotbal … in special daca ma uit la TV cel mai probabil se intampla ca dupa 10 min din prima repriza sa adorm. :laughing:

Daca credetzi ca meciul conteaza foarte mult poate putetzi incerca sa convingetzi pe unul dintre organizatori sau sponsori sa va puna la dispozitzie un proiector, un computer, un TV-Tunner shi voi venitzi cu beroasele … pardon … pop-corn-ul. :wink:

lol, da` uiti ca si in tv-tuner tre sa intre o mufa, ca semnalul tv nu vine cu porumbelul… si daca exista cablu tv atunci sigur exista si un tv => no need for tvtuner

In tabara este un televizor care din cate stiu eu prinde TVR1.

lordbyron

lol, da` uiti ca si in tv-tuner tre sa intre o mufa, ca semnalul tv nu vine cu porumbelul... si daca exista cablu tv atunci sigur exista si un tv => no need for tvtuner


Intradevar semanulul tv nu vine cu porumbelul dar mai nou vine pe unde radio :laughing: ... ca sa prinzi TVR1 cu un tunner nu-tzi trebe decat o antena, o bucata de cablu TV shi o mufa (antena se poate confenctziona dintr-un tub de neon vechi) ... am incercat chestia asta la o cabana din varful muntelui shi a mers.

:laughing: :laughing: :laughing: parca si vad 20 de oameni in jurul unui televizor, urland la ala cu antena in mana “mai la stanga… mai… mai… ASA!.. stai asa!!.. nuuuuuuuuu” :laughing:

TV stiu ca exista, dar antena ba.

Aduce cineva de acasa ?:))

Daca nu exista o antena nu e nici o problema. Am vazut ca teren e. La cata lume e acolo, facem un meci cu galerii, mai ceva ca meciu. Totul e sa fie o minge de FOTBAL :exclamation: :smile:

SOFTISTI vs. WEB DESIGNERS/DEVELOPERS ?

Cred ca mai bine jucam un fotbal american … mai palpitant :smiley:.

BlackKiss

Cred ca mai bine jucam un fotbal american ... mai palpitant :smiley:.Ar merge, mai ales dupa ce se afiseaza rezultatele. :smile:

Din pacate/fericire, terenul nu permite asa ceva. E ciment oameni buni.

si ce, nu se gaseste pa colo vreun petec de iarba? anul trecut am jucat ceva de genul cu niste colegi intr-o livada cu vreo 15% panta… a fost f interesant :smiley:

Nu pe bune c-ar fi interesant. In ultima zii de tabara, dupa ce se termina toate concursurile, cursurile, festivitatile de premiere…

Parca-mi imaginez: PIERZATORI-CASTIGATORI. Iti imaginezi vreo 70-80 de insi impotriva a 10-20 de insi+juriu si profi.

Mai conteaza daca e pe iarba sau pe ciment?

daca cumva castig ceva cred ca plec cu o zi inainte :unamused: :unamused: :unamused: :unamused:

floppy floppy … nu-tzi place un pic de sange … ??

ba da, dar nu al meu :stuck_out_tongue:

Floppy

ba da, dar nu al meu :stuck_out_tongue:


Atunci ramai pe banca de rezerve.