Ultima cazemată din ,,Poarta Focșanilor" - Educational - Vrancea - Lucrari 2017 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Educational
  • Judetul: Vrancea

Descriere

Softul meu se bazeaza pe o cercetare istorica inedita, menita sa dezvaluie o fila de istorie nedescoperita pana acum.Am transpus trecutul istoric in dimensiune virtuala.
Prin acest proiect am încercat să realizez un instrument util care să fie folosit în procesul instructiv-educativ ca auxiliar la tema Actul de la 23 August 1944 la clasele a VIII-a și a XII-a. Am încercat să ofer utilizatorilor un suport vizual eficient.Am adus în fața utilizatorului și hărți interactive. Informația care însoțește hărțile poate fi accesată doar atunci când este cazul.Aplicațiile au scopul de a asigura participarea activă a elevului, dar și înțelegerea,însușirea și consolidarea noilor cunoștințe. El cuprinde informatia istorica intr o forma atractiva si usor de accesat, dar si aplicatii interactive, interesante care sa i consolideze elevului cunostintele dobandite. Totodata am integrat o serie de teste care verifica cunostiintele elevului. De asemenea, profesorul poate sa-si creeze propriile teste cuprinzand itemi diferiti. Pentru a oferi elevului diversitate si atractivitate am creat cateva modele 3D si un joc de cunoastere interactiv.

Tehnologii

Softul a fost realizat in Flash Professional CS6 cu limbajul ActionScript 3.0(se bazeaza pe C++),editarea photo,video in photoshop, illustrator. Editarea 3D am realizat o in blender iar joculetul a fost conceput in Unity 5 cu ajutorul limbajului C#.

Cerinte sistem

OS:Windows
Memory2gb Ram
GPU:gtx 730 or higher
CPU:intel core i3

Realizatori

Lucian Busuioc

  • Scoala: Liceul Teoretic ,Ioan Slavici’’ Panciu
  • Clasa: 10
  • Judet: Vrancea
  • Oras: Panciu

Screenshots

Salut!

Te rugăm să adaugi link-ul de Github în proiect pentru verificarea surselor.

Mulțumim.

Poti sa imi explici te rog unde trebuie sa il adaug.
Multumesc!

Pune-l ca reply la comentariu.


Sper ca totul este ok.Daca nu imi spui. :smiley: