Un concurs corect? Sugestie pentru regulament

Ar trebui introdus un nou paragraf in regulament, si acela referitor la faptul ca nu este permisa participarea cu lucrari premiate la alte concursuri.De exemplu, probabil stiti de concursul InfoMatrix http://infomatrix.lumina.ro. O astfel de clauza era inclusa in regulamentul respectiv. Acum trebuie tinut cont de cei care participa la acest concurs si care au participat cu success (au castigat) la concursul respectiv. Nu ar trebui sa fie acceptata participarea lor cu aceleasi proiecte.Astept parerile organizatorilor in acest sens


Sandman

Trebuie evitata inscrierea cu lucrari care au participat anii trecuti. Dar nu vad de ce, daca lucrarea a fost premiata si la un alt concurs independent de infoeducatie, nu ar trebui admisa.Ar fi ca si cum ai zice ca un film care a participat la Cannes si a castigat, sa nu mai aiba voie sa participe la Oscaruri.

Sunt de aceeasi parere cu Vivi. Nu vad de ce un proiect foarte bun (care a luat premii si la alte concursuri) nu ar putea sa participe si la InfoEducatie.

Nu sunt de acord cu sandman. Sunt de acord cu Vivi si Liviu.Dar atentie la proiectele care au participat si in anii trecuti! De exemplu: The [X] Remote Administration Tool a participat si anul trecut si participa si anul acesta. De ce este permis asa ceva?gigi

Poate este o versiune cu totul noua.


Nu ai de unde sa stii pana nu o vezi. Daca a trecut de faza judeteana, treaba lui. Probabil ca la Galaciuc juriul va taxa lucrarile de anii trecuti.

Poate este o versiune cu totul noua. Nu ai de unde sa stii pana nu o vezi.


De la 1.2 la 1.3 nu cred ca poate sa fie vreo modificare asa majora. Dar oricum, vom vedea cat de bun va fi juriul in a vedea acest aspect.

De la 1.2 la 1.3 nu cred ca poate sa fie vreo modificare asa majora. Dar oricum, vom vedea cat de bun va fi juriul in a vedea acest aspect.


Anul trecut am participat la InfoEducatie cu The[X] v1.0. De la 1.0 la 1.3 s-au schimbat într-adevăr multe. O să prezint pe larg modificările.Este adevărat că si The[X] v1.2 a fost prezentat, dar nu la InfoEducatie, ci la Unirea 2003, în iarnă la Focşani.Nu ai de ce să te revolţi infogigi. Vei vedea si singur care sunt modificările majore. :sunglasses: