Un subiect cam delicat

Mai tineti minte mancarea nu?

Ei bine nu despre asta vroiam sa vb…

E vorba despre ce s-a intamplat cam spre finalul concursului.

Mai tineti ca dintr-o cabana s-a furat???

Oare se va repeta si anul asta?

Cel putin asa retin eu. S-a rezolvat atunci problema.

DA, tin minte mancarea foarte bine.

Numai dintr-una s-a furat?

Da? S-a rezolvat? Ce se intamplase?

Mancarea … :laughing: glumesti! EXCELENTA! Daca mai gasesc in supermarket conserve de fasole cu carnaciori ar fi super! … (o voce din spate: “astia vb de mancarea de la cantina”) … CE? Era cantina?Legat de furturi … asa ceva e inevitabil. Daca ai un laptop sau ceva de valoare, nu trebuie lasat nesupravegheat … recomandabil sa-l dati spre pastrare la profi daca plecati prin paduri la f…ragutze :smiley:.sper ca anul acesta sa nu se intample

BlackKiss

Legat de furturi ... asa ceva e inevitabil. Daca ai un laptop sau ceva de valoare, nu trebuie lasat nesupravegheat ... recomandabil sa-l dati spre pastrare la profi daca plecati prin paduri la f..ragutze :smiley:.

sper ca anul acesta sa nu se intampleNu cred ca ar trebui sa fie asa. Acolo noi venim ca sa ne distram, ca sa ne simtim bine, sa mai radem si sa concuram. Dar asta nu inseamna ca daca X are un smen de laptop voai mama ce ma enerveaza fata lui ia sa il sparlesc.
Consider ca suntem civilizati si trebuie sa ne purtam ca atare.

asha e. mai ales ca mergem intr-un campus care consider ca e organizat, consider ca cei care vin au putzin creier si daca ne consideram civilizatzi ar trebui sa gandim ca atare.daca ar fi o tabara in care nu vine cineva pregatit atunci as accepta sa spui ca e normal sa lasi laptop-ul la profi.

faza ii ca suntem in Romania si se fura … :disappointed:

Romania Romania… eu tind sa cred ca nu concurentii au fost hotii ci muncitorii care erau pe acolo…

Daca inca din secunda in care ajungi acolo incepi sa gandesti unde sa-mi ascund mobilul,unde sa-mi ascund nu stiu ce… deja o parte din farmec dispare…

Oricum stiu ca nu se va face nimic in privinta asta…Macar asa, ca idee sau concept…A meritat discutata…

BlackKiss

faza ii ca suntem in Romania si se fura ... :disappointed:


Eu zis sa lasam mentalitatea asta si sa incercam sa schimbam ceva, se fura peste tot, nu doar in Romania, dar sunt locuri unde se incearca a se face ceva in privinta asta.

exact…de acuma veniti in tabara cu seifu…dar ar fi bine sa veniti de acasa si cu peretele in care sta seifu…sa nu se fure lucrurile de valoare cu tot cu seif :smile:

si imi instalez si un sistem de supraveghere cu infraroshu in cabana … apropo de ce zicea bloodpath. normal ca nu putem sa evitem chestii dinastea.

ah … si inca o chestie, avand in vedere ca n-am salar de 2000 de parai pe luna nu cred ca-mi permit sa las laptopu sub pat in cabana in timp ce io-s in padure la f…ragutze :smiley: (…efectiv nu m-am putut abtzine!)