Unsuccessful - Multimedia - Vrancea - Lucrari 2023 Nationala

Informatii generale

Descriere

Videoclipul prezentat are scopul de a încuraja oamenii să își urmeze pasiunile, indiferent de greutățile pe care le întâmpină pe parcursul acestui drum.
Protagonista scurtmetrajului se lovește de problema comună a majorității tinerilor care trebuie să își găsească un job după absolvire. Aceasta nu are norocul de a lucra în domeniul artistic pe care și-l dorea, astfel că viața ei devine din ce în ce mai nefericită cu trecerea timpului. Pentru a-și îndeplini visul, ea este nevoită să își înfrunte fricile, care sunt reprezentate vizual prin monștrii care apar de-a lungul desfășurării acțiunii tulburându-i viața.

Tehnologii

Programele folosite în realizarea scurtmetrajului fac parte din pachetul Adobe, mai exact: Adobe Animate, Adobe Photoshop, Adobe Express și Adobe After Effects.
Animațiile au fost realizate prin tehnica frame-by-frame și din loc în loc manageriate de classic/motion tweens în aplicația Adobe Animate.
In Adobe Photoshop au fost desenate background-uri.
Scenele au fost combinate online în Adobe Express.
Mai apoi sunetele și muzica au fost adăugate videoclipului cu ajutorul aplicației Adobe After Effects.
Toate cadrele au respectat rezoluția de 16:9 (1920:1080) 30 fps.
Sunetele au fost preluate de pe site-ul freesound.org, iar muzica de pe fundal este “Fleeting - Gustavo Santaolalla” interpretată de către artistul Callum Mcgaw, YouTube.

Cerinte sistem

Acces la internet
Un videoproiector

Realizatori

Silvia Valentina Spătaru

  • Scoala: Colegiul Național “Unirea”
  • Clasa: 11
  • Judet: Vrancea
  • Oras: Odobești

Screenshots