Vechea problema a copyright-ului

Consider ca toti participantii la concurs ar trebui sa aiba niste garantii - fie ele si minime - ca programul, ideile sau conceptia nu vor fi <furate> :exclamation: … nu de alta, dar nu stiu cati dintre participanti isi pot permite sa-si inregistreze produsele si sa beneficieze de dreptul de autor, asa ca ar trebui ca macar sa poata sta linistiti ca sursele sunt pe maini bune si nu dispar subit, nici macar partial.


Ce se poate face in acest sens? Cred ca ar trebui ceva in genul unui acord intre organizatori si participanti, conform caruia tot ce se numeste sursa sa fie pastrat in conditii sigure… nu?

Daca esti atat de speriat, adu o versiune demo functionala, si ea va fi pusa pe CD.


De ce nu gandeste nimeni si invers? Daca apareti pe CD cu lucrarea voastra, veti fi cunoscuti, cine stie cine ajunge sa se uite pe cd-ul ala, si veti avea avantaje.Daca ai o idee atat de valoroasa, de ce te mai incurci cu InfoEducatia si nu o scoti direct in productie, sa dai marea lovitura?Cred sincer ca multi dintre cei care pretind copyright sunt cam incuiati si au vederi cam inguste.

De cand e concursul acesta (8 ani!) ati auzit de lucrari “furate”


Cei care fura, v-au furat deja…Voi da explicatii per ora, la Galaciuc, asupra acestei ultime afirmatii


Emil

Hmm… ideea era ca cel putin pentru moment nu pot iesi pe piata, dintr-o singura mare cauza… nu am soft licentiat pentru nimic… iar licentele costa destul de mult…