Este un centru vizual pentru dezvoltarea paginilor web folosind limbajul HTML , scripturi predefinite JavaScript si alte limbaje de scripting. Are un editor text (un control richtextedit) in care se completeaza codul paginii (care poate fi modificat si de utilizator) , si ai posibilitatea sa vezi intr-un control WebBrowser in care poti sa vezi pagina facuta de tine (intereteaza codul HTML si scripturile)
Tehnologii
C# (SHARP) , Flash
Cerinte sistem
Platformele C# Runtime (platforma .net) si Flash Player
Realizatori
Popa Ion Alin
Scoala: Colegiul National “Mihai Viteazul” Ploiesti
Ar fi interesant sa stie sa imi arate codul pe culori si sa valideze codul. Face asa ceva?
Momentan nu afisaza codul pe culori. In privinta ideii tale , nu stiu sigur daca sa o introduc in program sau nu. Nu vad care ar fi rostul sau avantajul.
Foarte bine omule,lam incercat aproape este cel mai folositor program pe care il am eu in calculator iti multumesc pentru program se vede cine munceste bravo tie tineo tot asa ca o sa ajungi mare, inca odata multumesc pentru program ma ajuta foarte multe o zi buna in continuare la toata lumea.
Eu zic sa ii respectam alegerea avand in vedere ca poate nu ii convine acest lucru (se fereste de concurenta sau poate ca are anumite optiuni originale care il pot face sa isi vanda software-ul unei companii).
Revenind la subiect eu zic ca un syntax highlighting ar fi bine venit si o refacere a designului.