VLA-Virtual Learning Assistant - Soft - Bucuresti - 2006 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Soft
  • Judetul: Bucuresti

Descriere

Platforma pentru realizarea si prezentarea de materiale educationale interactive intr-un spatiu tridimensional

Tehnologii

Programare in Blitz3D, 3DStudioMax, Macromedia Fireworks

Cerinte sistem

PIII/800MHz, 128MB RAM, CD-ROM, video card recomandabil nVidia GeForce2 sau superior, DirectX7

Realizatori

Jiman Andrei

  • Scoala: Colegiul National Gh Lazar
  • Clasa: XI C
  • Judet: Bucuresti

ScreenshotsArata misto grafica… poate mai lucrezi putin la becurile alea :laughing: Cat de interactiv e softul tau? Poti adauga lectii noi? Si daca da, in ce format, in ce conditii?

poti pune un numar nelimitat de table de-alea portocalii sau e un maxim ?

O fi vreo replica la ceva existent care nu se foloseste prin scoli…?probabil ca e mult mai util, mai simplu si mai practic…si mie imi place cum arata!

Arata destul de bine. Dar are o singura camera de unde se prezinta totul? sau mai multe camere care sa sugereze ideea de cunostere?

emil

O fi vreo replica la ceva existent care nu se foloseste prin scoli....?
...
probabil ca e mult mai util, mai simplu si mai practic...Dupa tehnologiile pe care le foloseste nu cred ca se poate numi nici macar intentie de replica.

Ca sa nu fiu inteles gresit, nu subestimez tehnologiile respective sau ceva de genul acesta, spun doar ca ele nu se preteaza pentru a crea o alternativa la ce se foloseste prin scoli.

Trebuie sa mentionez pt. inceput ca software-ul este inca in stadiu de dezvoltare.Krueger:Becurile sunt simple deocamdata pt. ca am incercat sa pastrez foarte mici cerintele minime :stuck_out_tongue: Lectii se pot adauga infinite. Lectia existenta este doar un “demo”. Pt. a creea lectiile am (aproape gata) doua editoare: unul 3D pentru asezarea panourilor in camera, iar celalalt 2D pt. creerea texturilor pt. panouri si nu numai. Dupa ce lectia este gata, tot ce trebuie facut este sa pui fisierul cu extensia .vle in folderul “Environments”. Daca exista imagini externe (JPG, BMP, TGA) acestea trebuie puse in “Images” iar texturile generate in “Textures”. Mie mi se pare o modalitate destul de simpla (oricum editoarele vor face asta automat).

Bulishor:Nu exista nici un maxim… pot fi puse cate incap, cate suporta calculatorul fara sa se blocheze…oricate :stuck_out_tongue:tividan: poti fi mai explicit?

twins: nici macar nu am incercat sa creez vreo copie la ceva… am avut o viziune si am incercat sa o pun in practica. Eu sincer nu am mai vazut ceva asemanator vreodata… daca stiti, sau ati auzit anunta-ti-ma… poate iau ce-i bun de la toate si le combinVa multumesc tuturor pentru comentarii.P.S.: Panourile nu trebuie neaparat sa fie galbene, pot fi de orice culoare, dar asa a vrut profesoara de chimie fiindca i s-a parut mai atragator :smile: