Vrei sa fii milionara - Soft - Arad - 2011 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Soft
  • Judetul: Arad

Descriere

“Vrei sa fii milionara” este un joc bazat pe intrebari de cultura generala cu 4 variante de raspuns dintre care doar una este corecta. Are ca inspiratie, emisiunea tv celebra in intreaga lume.

Tehnologii

Visual C# 2008

Cerinte sistem

.NET Framework, Rezolutie 1280x1024

Realizatori

Tudora Claudiu-Andrei

  • Scoala: Colegiul National “Moise Nicoara”
  • Clasa: Absolvent
  • Judet: Arad

ScreenshotsIntrebarile sunt pur aleatoare? Adica intrebarea cu La ce data a avut caderea Bastiliei poate sa imi pice atat la suma de 1.000 de Lei cat si la 1.000.000 Lei ? Ar trebui ca fiecare intrebare sa aibe o proprietate de dificultate si intrebarile ar trebui sa fie luate in alator dar in functie si de dificultate. Iar dificultatea ar trebui facuta statistic daca ai sa spunem 1000 de esantione(de pareri, dificultatea pe care o acorda fiecare) dupa aceea ar trebui sa se elimine ceea mai mare si cea mai mica dificultate, in felulul aceasta proprietatea de dificultate ar mai realistica.

Este diferit cu ceva de jocul original “vrei sa fii miliardar” de pe PC? Si grafic pare cam la fel.
Ai putea sa faci si niste statistici (in toate jocurile la cate intrebari corecte ai raspuns, etc…).
Sau diferite moduri de joc, ai putea face un mod de joc in care ai doar 10secunde pentru a raspunde la intrebare, sau un endless mode in care la prima intrebare gresita pierzi si sa vezi cate poti face consecutiv.

Intrebarile sunt aleatorii, da. Insa nu dupa dificultate. Pot pica si la intrebarea pt 1.000 lei si la cea pt 1.000.000 lei. Am vrut sa le pun intr-o baza de date, fiecare intrebare avand o medie. Daca se raspunde corect la intrebare, media ar fi crescut, in caz contrar ar fi scazut si dupa vreo 10 utilizari a intrebarii sa-si schimbe locul in functie de media care a acumulato. Insa, eu acum am absolvit liceul, am avut bac si admitere si timpul nu mi-a permis sa il fac asa.

Diferente fata de cel existent deja de pe pc: grafica mai buna, 30 de secunde pt fiecare intrebare, si nu are acea eroare a primului joc care ii dadea posiblitatea oricui sa castige foarte usor (ma refer la acel interval de 3 secunde in care, atunci cand apesi raspunsul gresit, poti apasa pe restul variantelor si cand il nimeresti pe cel bun, sa fie luat in calcul si sa continui cu jocul). De asemenea este personalizat dupa placul meu, apare chiar si o poza cu mine la sfarsitul jocului in care inman milionul).

Are si un fel de statistica: daca castigi milionul, ti se spune in cate secunde ai reusit sa-l castigi, indemnandu-te astfel sa incerci pt mai bine. Am destule idei pt a-l imbunatati, insa… dupa cum am mentionat mai sus, timpul nu mi-a permis.

Sunt si eu curios de un lucru: cum poate sa aiba jocul asta 250 mb? Ca grafica are cam ca jocul ala vechi (pe care oricum l-ai folosit ca “model” pentru 99% din aplicatie). Problema e ca acel joc avea cativa Kb parca.

xdragosy

Sunt si eu curios de un lucru: cum poate sa aiba jocul asta 250 mb? Ca grafica are cam ca jocul ala vechi (pe care oricum l-ai folosit ca "model" pentru 99% din aplicatie). Problema e ca acel joc avea cativa Kb parca.


Probabil imaginile folosite sunt HD/rezoluție mare/bmp-uri, și poate și muzica e mare.

În orice caz, cel mai probabil installer-ul (demo-ul) e așa mare deoarece .NET fw 3.5 are setupu vreo 230 de mega din ce-mi aduc aminte. (cf: http://www.microsoft.com/download/en/de ... x?id=25150 ), și a preferat să introducă toate dependințele în setup.

sunetele si imaginile ocupa singure 60 mb… restul banuiesc ca e de la numarul obiectelor care e de ordinul miilor

Dj_Andrei

Intrebarile sunt aleatorii, da. Insa nu dupa dificultate. Pot pica si la intrebarea pt 1.000 lei si la cea pt 1.000.000 lei. Am vrut sa le pun intr-o baza de date, fiecare intrebare avand o medie.deci exista posibilitatea sa pice ceeasi intrebare de doua ori?
:question:

datorita unui vector de frecventa, nu are cum sa pice aceeasi intrebare de 2 or