Web Security System - Web - Botosani - 2009 Nationala

Informatii generale

  • Categorie: Web
  • Judetul: Botosani

Descriere

Web Security System este un system de protectie ce ajuta un website ce are instalat sistemul la imbunatatirea protectiei sale.
Protectia oferita de sistem este axata pe marile brese ce sunt vizate zilnic : XSS,SQL Injection,RFI/LFI/Atacuri Dos etc.
Unul din avantajele sale este ca ofera si un mare numar de caracteristici ce pot fi personalizate prin panoul de administrare.
Versiunea prezentata in imaginile de mai sus reprezinta doar un demo al versiunii existe,respectiva neavand imbunatatatirile prezentate mai sus in totalitate terminate.

Tehnologii

HTML,CSS,Javascript,PHP

Cerinte sistem

Server Apache + Mysql versiunile existente pe EasyPhp 2.0b1,mai exact : Apache 2.2.3, PHP 5.2.0, PhpMyAdmin 2.9.1.1, MySQL 5.0.27

Realizatori

Avadanei Andrei

  • Scoala: Colegiul National Mihai Eminescu,Botosani
  • Clasa: 9
  • Judet: Botosani

ScreenshotsAm reusit sa termin versiunea pentru nationala.

Cateva imagini :

http://www.worldit.info/wp-content/uplo … 445291.png
http://www.worldit.info/wp-content/uplo … 432849.png
http://www.worldit.info/wp-content/uplo … 461319.png
http://www.worldit.info/wp-content/uplo … 501799.png

frumos:) de acum ai parte de vacanta linistita:)
multa bafta:)

Sooper ,dupa cate am vazut cred ca este mult mai bun ca alte platforme de acelasi fel…

Platformele de acest fel sunt putine si majoritatea extrem de incomplete :smile:

deci u pana la urma cum ai intrat in open?la prezentare ai zis ca ai folosit o platforma pe care ai dezvoltat proiectul?

Nu stiu, nu am fost, nu cunosc DAR am vorbit cu Andrei despre acest proiect si stiu ca e facut de el “from ground”. La un moment dat publicase o parte din codul scris de el (pe la versiunea 1.0,1.2). Vezi pe http://hackpedia.info la web development daca retin corect.

Probabil ori s-a exprimat gresit ori ai inteles gresit. Proiectul se prezinta el insusi ca o platforma.

In plus a scris si el in acest topic ca platformele de genul asta sunt incomplete. De ce s-ar folosi de una daca el vroia sa aduca multe plusuri?

@moldo_razvan : Hmm nu stiu cum ai inteles tu asta, primul lucru care l`am precizat in prezentare a fost faptul ca este "o platforma web si ca se aseamana enorm cu cea enuntata de tudy in seminarul de securitate cu o seara inainte , cu afirmarea faptului ca poate face aproape ce face respectiva platforma doar ca aceasta nu este un “plugin/modul” la serverul apache si se bazeaza pe partea de client.

Aplicatia a fost facuta in 2 etape dar nu are rost sa intru in detalii, dranaxum a precizat “istoria” pe scurt.Nu stiu ce relevanta a avut intrebarea ta, poate doar o intrebare rautacioasa. :smiley:

Salut :smile: