WebEnhancer - Web - Vrancea - Lucrari 2018 Nationala

Informatii generale

Descriere

Orice site web ar trebui să fie rapid, compact, ușor de găsit și sigur. WebEnhancer oferă soluția de a crea un site web performant cu cost minim de producție și întreținere, micșorând în același timp timpul necesar scrierii unui cod sustenabil.

Tehnologii

Cum funcționează:
WebEnhancer rulează teste detaliate de viteză, securitate (sqli, xss, permisiuni, disclosure uri, ssl, configurări eronate), cod și seo

Tehnologii:
php (CodeIgniter3)
mysql
bulma.io
html2canvas
particles.js
JS Web API
AMP

Cerinte sistem

Horizontal Scaling

Realizatori

Andrei Pătrașcu

  • Scoala: Liceul Pedagogic “Spiru Haret”
  • Clasa: 10
  • Judet: Vrancea
  • Oras: Focșani

Screenshots

Salut,

Am fost curios sa vad ce ai facut si am descoperit asta. Cred ca nu ar fi trebuit sa iti vad notificarile, asa ca am zis sa te instiintez.

Mult noroc!

Pagina de setari nu a fost actualizata pe host. Acelea nu sunt notificari, sunt campurile aferente paginii. Nu e nimic ciudat. Totusi, multumesc de atentionare.

++

Salut cu ce vine nou proiectul tau fata de https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?hl=ro sau extensia https://chrome.google.com/webstore/detail/lighthouse/blipmdconlkpinefehnmjammfjpmpbjk

Ai vazut tu sa aiba tester de vulnerabilitati web? La sectiunea securitate, extensiile respective includ doar existenta certificatului SSL. WebEnhancer contine tester sqli, xss, permisiuni, disclosure uri, ssl, configurări eronate. Scrie si in descriere. De asemenea, WebEnhancer ofera si un sistem de utilizatori pentru a-ti stoca rezultatele. Sa nu uitam ca WebEnhancer ofera si alte sfaturi legate de SEO si viteza fata de celelalte extensii.

Daca mergea sa iti testez site-ul poate vedeam daca ce este in descriere merge si pe site.

Site-ul asta https://detectify.com/ ofera statistici mult mai detaliate, mă învață ce e acela un XSS, SQL Injection, CSRF etc. si ma ajută chiar să le combat.

All-in-one website enhancer spune posterul proiectului. Asta inseamna ca integreaza toate testele intr-o singura unealta. Gratuit. WebEnhancer e o unealta pentru developeri, ceea ce inseamna ca ar trebui sa ai habar de xss, sqli si csrf. WebEnhancer e inscris la web, nu la educational, deci nu vad niciun motiv pentru care sa fac wiki de vulnerabilitati. In plus, detectify costa 70 de euro pe luna. WebEnhancer e gratis si face mai multe decat site-ul ala.

Ma amuza ca vii la proiectul meu, dupa ce ti am criticat putin site-ul :joy:.

Fiecare are dreptul egale în criticare :slight_smile:. Uită-te puțin pe Detectify și vei afla că au un Trial, am folosit platforma aia când am creat proiectul meu și chiar mi-a oferit toate informațiile necesare, singura diferență e că cei cu variantă contra-cost beneficiază de niște rapoarte suplimentare.

trial de 14 zile. webenhancer e gratis tot timpul. btw, te sfatuiesc sa mai pui mana pe o carte, constat ca ai deficiente in formulare :slight_smile:

1 Like

Interesant proiectul, iar codul arata fain, cel putin comparativ. O sa fie oferit gratuit tuturor, sau “oferta” este valabila doar pe durata concursului?

Succes!