Webiz Application - Web - Galați - Lucrari 2019 Nationala

Informatii generale

Descriere

Webiz prin sistemele sale permite realizarea unei afaceri virtuale, in care detinatorul acesteia poate recruta angajati si poate creea diferite proiecte.
Webiz asigura celor ce sunt in cautare de job-uri online o experienta unica, acestia avand alegere libera in ceea ce priveste viitorul loc de munca online. Oamenii care doresc sa lucreze se pot orienta si pot alege locul de munca online potrivit pentru ei, gratie sistemelor rating si de filtrare de care fiecare afacere dispune. Pe de alta parte Webiz este o aplicatie destinata si oamenilor cu idei ingenioase de proiecte / afaceri oferindu-le statistici despre ceea ce se petrece in afacerea lor cat si posibilitatea de a recruta noi forte de munca capabile. Aplicatia pune la dispozitia tuturor un mediu de munca atat egal erarhic pentru toti, cat si comod (pentru ca nimic nu poate fi mai comod decat lucratul de acasa, fara presiune din partea membrilor echipei)

Tehnologii

Webiz Application pe parte de Back-End foloseste framework-ul pentru PHP: “Laravel”, bazat pe design pattern-ul Model View Controller.

Webiz Application pe parte de Front-End foloseste framework-ul de JavaScript: “Vue.js”, combinat cu librariile JQuery, AJAX si Axios. Ca si framework de CSS aplicatia foloseste Bootstrap 4 Grid.

Cerinte sistem

Conexiune stabila la internet.

Realizatori

Dan Andrei Novac

  • Scoala: Colegiul National “Alexandru Ioan Cuza”
  • Clasa: 11
  • Judet: Galați
  • Oras: Galati

Screenshots